Понеделник, 08 Яну 2024
            
Горна Оряховица Местни избори 2023 Политика

Огнян Стоянов и Цветомила Кьосева пред жителите на Поликраище: Един кмет трябва да защитава местните институции и да работи с тях

  09.10.2023 16:44
Огнян Стоянов и Цветомила Кьосева пред жителите на Поликраище: Един кмет трябва да защитава местните институции и да работи с тях

Сметопочистването, лошите улици, неокосените зелени площи, ремонт на площада в центъра на населеното място, както и  многото бездомни кучета са сред наболелите проблеми в Поликраище. Всички тях жителите обсъдиха на среща с кандидата за кмет на Община Горна Оряховица от коалиция „БСП за България и Левицата“ Огнян Стоянов и с Цветомила Кьосева, която е кандидат за кмет в населеното място.

Ремонт на площада е обещан от миналия мандат. Домакинства от двадесет къщи ползват един контейнер. А има случаи, в които те се обслужват едва веднъж на две седмици. Това пряко зависи от кмета, тъй като той би следвало да контролира спазването на графиците за сметосъбиране и сметоизвозване, заяви Огнян Стоянов. Той подчерта също, че е важна подкрепата за детската градина и училището, защото без тях ще загубят библиотеката и читалището. Повечето от средствата са насочени към градския център, а вие живеете тук.

Един кмет трябва да си защитава местните институции. Дейността на детска градина, училище, библиотека и читалище са обвързани помежду си. Те трябва да работят в синхрон, за да създават младо поколение, защото без млади хора сме загубени“, подчерта Стоянов.

На срещата в с. Поликраище присъстваха и кандидатите за общински съветници от листата инж. Емилия Иванова, Марин Богомилов, Зейджан Селимова и кандидата за кмет на коалицията за с. Поликраище Цветомила Кьосева.

За Огнян Стоянов, Цветомила Кьосева и екипът на Местна коалиция "БСП за България и ЛЕВИЦАТА" с №68 в бюлетините.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


Ключови думи
Огнян Стоянов Цветомила Кьосева Поликраище Горна Оряховица БСП за България и Левицата
Последни
Седмицата
Анкета