Неделя, 07 Яну 2024
            
Горна Оряховица Спорт

Вторият отбор на „Локомотив“ записа първа победа в Елитната областна група

  08.10.2023 19:26
Вторият отбор на „Локомотив“ записа първа победа в Елитната областна група

Дублиращият отбор на „Локомотив“ постигна първата си победа за този сезон. Тимът, в който се обиграват юноши от младшата възраст, се състезава в първенството на Елитната областна лига. Тази година младежите на „Локо“ са водени от капитана на мъжкия отбор Ивайло Тодоров.

Младите „локомотивци“ започнаха с добри игри, но не им стигна опитност и загубиха в първите си три срещи.

Победата все пак дойде при гостуването в Стражица на местния „Левски“. Възпитаниците на горнооряховската школа победиха 6:4 домакините, които до този момент имаха една победа и три загуби.

Голмайстори за водения от Ивайло Тодоров „локомотив II“ станаха Денислав Димитров, Борислав Бъчваров, Радо Коев, Веселин Моллов, който вкара на два пъти и един автогол оформи успехът на гостите.

„Бяхме по-добрият отбор, но така беше и в предишните два мача. Вкарваме много голове, но и допускаме много, защото играем по подобие на първия отбор. Допускаме лесни голове, защото играчите ни са много млади. Те отстъпват във физическите единоборства. Ще работим над физическата подготовка. Изключително съм доволен, защото се стараят много и с всеки следващ мач играем по-добре”, коментира треньорът Ивайло Тодоров.

В следващия кръг на Елитната ОФГ „Локомотив“ е домакин на „Земеделец“ (Козловец), който е на второ място във временното класиране. Водач в групата е „Лозен“ (Сухиндол), който имаше пълен актив от първите четири кръга.


Ключови думи
Локомотив II Елитна областна група Велико Търново Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета