Петък, 05 Яну 2024
            
Горна Оряховица Общество

Сагата с жалбите срещу доставката на климатици 12 000 BTU в Горна Оряховица приключи, предстои ускорен монтаж

  06.10.2023 14:32
Сагата с жалбите срещу доставката на климатици 12 000 BTU в Горна Оряховица приключи, предстои ускорен монтаж

Сагата с доставката на климатици 12 000 BTU по програмата за подобряване на въздуха чрез замяна на старите печки с нови отоплителни уреди приключи. КЗК отказа да започне производство по последните две жалби, отказът съответно не е обжалван, така че това е финалът на почти едногодишното разтакаване по инстанции и съдилища на въпросната доставка.

Предстои следващата седмица да се подпише договор с избрания доставчик „Термкомфорт” – Горна Оряховица. Заедно с това трябва да се организира по възможно най-бърз начин сключване на договори с домакинствата, одобрени за тези климатици. Договорите са между Общината и потребителите, като още в началото на следващата седмица одобрените ще бъдат канени за подписване на договори. Това ще става по реда на входящите номера, с които са подавани документи за кандидатстване. Всеки ще получи покана по телефона за подписването на договор, така че няма нужда от струпване в общината на всички одобрени.

Самият монтаж също трябва да е много ускорен, тъй като проектът трябва да приключи до края на годината. 12-ките са близо 1500 и монтажът за толкова кратко време ще е истинско предизвикателство.


Ключови думи
климатици Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета