Вторник, 21 Май 2024
            

За нас

RegNews е информационен портал, който стартира с амбицията да задоволи потребностите на обществено-активните граждани от актуални регионални новини в реално време. Сайтът е все още в процес на разработка, но има претенцията да бъде изцяло нов тип медия за региона, фокусирайки се върху живота във Велико Търново, Горна Оряховица и Лясковец и съставните им селища.

Този проект обедини усилията на три водещи фирми в своята област. RegNews e изработен и стъпва върху платформата на „Акцент D”. Хостингът се предоставя от интернет доставчика TELNET, а информационното обслужване се извършва от екипа на СЕДМИЦАТА и „Компакт Медиа”.

Информационният поток ще бъде адресиран не само към лоялните читатели на регионалния седмичник СЕДМИЦАТА, но и към потенциалните потребители на информационния продукт във Велико Търново.

RegNews се отличава със своята видео секция, която ще ви позволи да получавате автентична и бърза информация за случващото се в региона.

Екипът, който стои зад този смел проект, се надява, че по този начин допринася, както за по-добрата ви информираност, така и за развитието на медийната среда в региона.