Понеделник, 21 Авг 2023
            
Горна Оряховица Общество

Няма по-хубав летен театър от вашия, заяви Веселин Маринов пред повече от 2000 фена в Горна Оряховица

  22.05.2023 23:19
Няма по-хубав летен театър от вашия, заяви Веселин Маринов пред повече от 2000 фена в Горна Оряховица

Повече от три часа продължи първият концерт в обновения Летен театър в Горна Оряховица. Слънце и дъжд се редуваха на няколко пъти, но с чадъри и дъждобрани публиката не само изпълни всичките над 1800 седящи места, но имаше и правостоящи.

Първи на новата сцена излязоха талантите от местните вокални школи – „Гласове“ на Стелияна Христова, „Мама мия“ на Емилия Пенчева, „Мюзик саундс“ на Стела Дойкова и поредната плеяда звезди на Аделина Колева.

След тях лично кметът инж. Добромир Добрев анонсира първата гост-звезда на сцената на новия Летен театър. „Той е мой много добър приятел, наш земляк и голям музикант. Още преди година съм го поканил за първия концерт на тази сцена и той изпълни обещанието си е с нас тази вечер. Той е Веселин Маринов“, обяви инж. Добрев.

След което час и половина всички, изпълнили амфитеатъра, пяха заедно с любимеца си, последните песни станали на крака, танцуваха, аплодираха и с две думи направиха откриването истински празник.

Това е най-хубавият летен театър в България, казвам го с опита си от над 40-годишна концертна дейност из цялата страна, увери Веселин Маринов.

Утре предстои и втора част от откриването на обновения Летен театър. На сцената първо ще излязат съставите на домакините от Народно читалище „Братя Грънчарови 2002“, а след това е спектакълът на ансамбъл „Българе“.


Ключови думи
Летен театър Горна Оряховица Веселин Маринов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати