Петък, 30 Юни 2023
            
Избори 2 април 2023 г.

Людмила Илиева в Ново село: Задвижете страната ни напред с глас за номер 12 в неделя

  30.03.2023 08:17
Людмила Илиева в Ново село: Задвижете страната ни напред с глас за номер 12 в неделя

Борим се за това, животът в България да стане по-добър, да можем да си правим планове, да сме спокойни за утре. Години наред, корупцията и кражбите от нашите общи пари, пречат на всичко това – пречат да има средства за пенсии, за асфалт, за образование, за здравеопазване“. Това каза в Ново село водачът на листата на „Продължаваме промяната – Демократична България“ Людмила Илиева.

След като бе сърдечно посрещната от местни жители, юристът, досегашен народен представител и бивш областен управител Людмила Илиева сподели: „Аз може да не говоря като типичен политик, но не мога да бъда щастлива, ако някой около мен е нещастен. Всеки заслужава да бъде щастлив и това ме мотивира. Разчитайте на нашата почтеност, отговорност и смелост“.

Заедно с водача на листата, в Ново село бяха и кандидатите адв. Дончо Бораджиев и предприемачът Владислав Иванов. Срещата продължи повече от час, а на нея присъстваха също кметът Христо Христов и управникът на съседното село Леденик Антон Кръстев.

„Случващото се от години в България не е редно, не е прилично и трябва да го променим, вместо да го приемаме за норма. 2 милиона българи в активна възраст избягаха от нашата държава в последните 15-на години, защото искат да получават достойни заплати за работата си“, каза в Ново село Людмила Илиева.

„Тръгне ли икономиката напред, излезе ли на светло, без „черен“, „сив“ или „кафяв“ бизнес, ще има повече пари в държавния бюджет и повече пари за хората, които имат нужда да им се помогне.“, коментира още Илиева.    

„За съжаление, вместо да се създадат добри икономически условия, с управлението си ГЕРБ успяха да направят така, че думите „бизнес“ и „бизнесмен“ да звучат като мръсни думи“, посочи Владислав Иванов, който е осми в листата на ПП-ДБ.

„Видя се, че е възможно да се запушат каналите, по които изтичаха обществени пари и те да се пренасочат от чекмеджета към пенсионерите“, каза четвъртият в листата Дончо Бораджиев.

Той акцентира върху непосредствената връзка на правосъдието и справедливостта с всяка сфера от живота. А като типичен пример за думите му Людмила Илиева посочи Румъния, която „дръпна“ напред в развитието си, след като бяха пресечени корупционни схеми и законът бе изведен над всичко.

Радваме се на обединението между двете партии, защото така трябва да върви напред страната ни, отбелязаха хората в Ново село.

Кметът на населеното място Христо Христов пък се обърна към съселяните си с думите: „Пред нас стоят едни изключително борбени хора, непримирими с корупцията и неправдата, и хора, които излъчват компетентност и експертност. Това е моето лично мнение. И съвсем обяснимо е защо тези хора успяха да обединят партиите си - нещо, което аз лично не вярвах“.

В Ново село коментираха и промените в Изборния кодекс, наложени от Хартиената коалиция. Местните жители споделиха, че вече са минали през машинно гласуване и то не ги плаши. „Направиха ни на неграмотни, все едно, че пасем трева“, възмути се възрастен мъж по повод връщането на хартиените бюлетини.

След радушната среща, в Ново село пожелаха успех на кандидатите с номер 12 на коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“.

“Идете в неделя до урните, подкрепете нашето обединение и задвижете страната ни напред със своя глас“, каза Людмила Илиева и отново призова за висока активност на вота.

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


Ключови думи
Людмила Илиева
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати