Сряда, 28 Юни 2023
            
Избори 2 април 2023 г.

Знаещият кмет Йордан Байчев: Людмила Илиева е боец и добър човек, ще бъде наш истински народен представител

  29.03.2023 09:42
Знаещият кмет Йордан Байчев: Людмила Илиева е боец и добър човек, ще бъде наш истински народен представител

Целият живот е изтъкан от избори, казва кметът на Долна Оряховица Йордан Байчев, който доби национална слава след изумителното си участие в телевизионно шоу за знаещи хора. По думите на управленеца с енциклопедични знания човек избира непрекъснато – какво да учи, какво да работи, къде да пътува, как да живее и най-важно – с какви хора да се обгради:

„Аз харесвам да общувам с интелигентни хора, защото ме обогатяват душевно. Държа да работя с трудолюбиви хора, защото тогава се постига резултат. Обичам да се забавлявам с ведри и усмихнати хора, защото това дава лекота на душата и ме прави щастлив. Разчитам на почтени хора, защото знам, че няма да ме излъжат. Консултирам си с компетентни хора, за да вземам правилни решения. Влизам в битки, заедно със смели и упорити хора, защото те могат да водят, но и да ми пазят гърба, когато е нужно“.

Ако има човек, който да съвместява всички тези качества, то това е Людмила Илиева, категоричен е Йордан Байчев, наричан често „знаещия кмет“.

„С нея сме приятели и съмишленици повече от 12 години, през които сме водили часове разговори, изминали сме хиляди километри, влизали сме в много битки. Виждал съм я как взема светкавични решения и как, ако се наложи, обмисля конкретен казус с часове. Давала ми е безценни професионални консултации. Убедил съм се лично, че когато се захване с нещо, го довършва до край. Знам, че не се бои да застане очи в очи срещу силен противник и да победи“, коментира Байчев.

В края на предизборната кампания той призовава за висока избирателна активност: „Стига толкова избори! Нека да решим кой да ни представлява в Народното събрание“.

А изборът на знаещия кмет е ясен:

„Людмила Илиева е водач на листата на коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“ за Област Велико Търново и аз ще гласувам за нея, защото е почтен човек, защото е безспорен професионалист, защото е силна личност и истински боец.

Призовавам да я подкрепите, защото никога не забравяйте – това, какъв е даден политик зависи от това, какъв човек е. Людмила Илиева е преди всичко добър човек. Тя ще бъде истински наш народен представител“.

Номер 12 и преференция 101 - за Людмила Илиева.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление


Ключови думи
Людмила Илиева
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати