Петък, 30 Юни 2023
            
Избори 2 април 2023 г.

Психологът и зам.-председател на 43-я парламент Иван К. Иванов: Само Людмила Илиева е местен човек, водач на листа, подкрепете я с номер 12

  28.03.2023 10:07
Психологът и зам.-председател на 43-я парламент Иван К. Иванов: Само Людмила Илиева е местен човек, водач на листа, подкрепете я с номер 12

Категорична подкрепа за водача на листата на коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“ Людмила Илиева заяви доц. д-р Иван К. Иванов, преподавател по политическа психология във ВТУ.

Великотърновският психолог представляваше в парламента жителите на областта, като бе и зам.-председател на 43-то Народно събрание.

Подкрепата си той засвидетелства чрез кратко видео обръщение, заснето в старата столица. В него призовава да се гласува за уважавания горнооряховски адвокат и общественик Людмила Илиева, която води листата с номер 12.

„Защо да гласувате за нея?“, задава въпрос психологът и продължава:

„На първо място, защото тя е единственият местен човек, водач на листа. Познава региона и проблемите. На второ място тя е жена, а знаем кой може да свърши тежката работа в България - това са жените“.

Иванов подчертава, че Людмила Илиева е човек, който е бил и общински съветник, и народен представител, и областен управител. И човек, който знае как да работи в интерес на хората.

„Уважаеми съграждани, моля гласувайте за г-жа Людмила Илиева с номер 12 и преференция 101“, призовава той.

Линк към видеото:  https://www.facebook.com/ivan.k.ivanov.338/videos/895977674971275

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


Ключови думи
Людмила Илиева
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати