Четвъртък, 29 Юни 2023
            
Избори 2 април 2023 г.

Людмила Илиева в Елена: Крайно време е бизнесът да работи без страх от рекет, обществените ресурси да се разпределят прозрачно

  27.03.2023 10:24
Людмила Илиева в Елена: Крайно време е бизнесът да работи без страх от рекет, обществените ресурси да се разпределят прозрачно

„Преди няколко дена навърших 47 години, а недостроената магистрала „Хемус“ е по-възрастна от мен, пътищата ни са некачествени и с липсващ асфалт, шосето до привлекателния за туристи град Елена също е в лошо състояние“. Така водачът на листата на коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“ Людмила Илиева коментира в Елена състоянието на инфраструктурата у нас и транспортната свързаност, през която минава развитието на всяко населено място.

„След като спечелим изборите, ще започнем 4-годишно целенасочено инвестиране на 25 млрд. лв. в Северна България. Недоумявам защо, при това стратегическо разположение на Великотърновска област, възлови проекти като мост над р. Дунав при Свищов, не са били приоритетни досега. Правителството на ПП-ДБ ще създаде условия да се „отпуши“ движението на стоки, услуги, инвестиции, да се повиши оборотът на средства и благосъстоянието на хората тук“, каза Илиева.

На среща с жители на града, заедно с водача на листата, досегашен депутат и бивш областен управител Людмила Илиева бяха и други от кандидатите на „Продължаваме промяната – Демократична България“. Приоритетите на коалицията представиха арх. Йордан Терзийски, нотариус Милен Матеев, адв. Лили Матева, еленчанката и неонатолог д-р Кина Николова, бившият зам.-министър на транспорта и жител на Еленска община Илия Илиев и инфраструктурният програмист Мирослав Хаджиев, който е родом от Златарица.

Бедността у нас е плод на корупцията и безнаказаността, изразено бе мнение в залата. „Всички го усещаме по джоба си. За жалост, управлението години наред е било такова, а негов плод са също замърсяванията на прекрасната ни природа и въздуха, опасните пътища, безконтролния внос на храни“, коментира Людмила Илиева.

На практика, нормализирането на всеки аспект от живота ни минава през справедливостта, реда и правилата, еднакви за всички, единодушни бяха присъстващите.

„Има как да върнем справедливостта в държавата“, заяви Людмила Илиева и посочи: „Крайно време е обществените ресурси да се разпределят прозрачно, вместо да пълнят чекмеджета, никой да не се чувства над закона, бизнесът да работи без страх от рекет, а европейските средства за земеделие да достигат до фермите, вместо да бъдат източвани“.

„Но първо трябва и да инвестираме нещо – малко от времето си в изборния ден“, допълни Людмила Илиева и призова за подкрепа на кандидатите с номер 12 на „Продължаваме промяната - Демократична България“.

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ТЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

 


Ключови думи
Людмила Илиева
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати