Петък, 30 Юни 2023
            
Избори 2 април 2023 г.

Людмила Илиева в Горна Оряховица: Благодаря за това, че сме един отбор

  30.03.2023 14:29
Людмила Илиева в Горна Оряховица: Благодаря за това, че сме един отбор

„Благодаря за подкрепата, за това, че въпреки всички усилия да ни плашат и отблъскват от изборите, вие не сте апатични. Благодаря за това, че сме от една страна на барикадата, защото токсичната политическа среда в последните години доведе именно до това - да има хора от двете страни на една барикада“. Това каза пред препълнената зала на хотел „Амбарица“ в Горна Оряховица водачът на листата на коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“ Людмила Илиева.

„Разумните и почтени хора трябва да положим всички усилия, за да може животът на всеки от нас да стане по-добър, по-предвидим и в крайна сметка по-щастлив. Моля ви и в изборния ден да бъдем един отбор“, каза Людмила Илиева, призовайки за висока избирателна активност в неделя.

На среща с горнооряховчани бяха и кандидатите от листата на обединението нотариус Милен Матеев, адв. Лили Матева, която е родом от Горна Оряховица и местният лесовъд Иво Дечев. Заедно с присъстващите в залата, кандидатите коментираха, факта че от т.нар. Хартиена коалиция направиха всичко възможно тези избори да бъдат изключително трудни и неприятни, особено за членовете на изборните секции. „Не бива да позволяваме да ни откраднат изборите“, единодушни бяха всички.

Вот с номер 12 в неделя е вот за нормален европейски живот.

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


Ключови думи
Людмила Илиева Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати