Сряда, 28 Юни 2023
            
Горна Оряховица Спорт

Отлагат мача на „Локо” с „Етър 2” за първенството, зоналният финал за Аматьорската купа с „Вихър” ще е на 5 април в Севлиево

  29.03.2023 15:58
Отлагат мача на „Локо” с „Етър 2” за първенството, зоналният финал за Аматьорската купа с „Вихър” ще е на 5 април в Севлиево

Мачът между „Етър 2” и горнооряховския „Локомотив” от XXI кръг на Северозападна трета лига е отложен. Причината е, че заради изборите е изтеглен кръгът на Втора лига и представителният отбор на „виолетовите” ще играе на 31 март, когато трябваше да е срещата от Трета дивизия. Нова дата ще бъде насрочена след срещата с „Вихър” (Славяново) за Купата на Аматьорската лига. Ако „Локо” продължи напред в турнира, вероятно ще играе с „Етър 2” през май.

„Локомотив” и „Вихър” излизат във финал за Северозапада в аматьорския турнир. Досега в турнира „черно-белите” отстраниха отборите на „Левски” (Стражица), „Академик” (Свищов) и „Локомотив” (Дряново).

„Вихър” победи съответно отборите на „Левски 2007”, „Ювентус” (Малчика), „Бдин” (Видин) и „Септември” (Гложене).

По регламент срещата се играе на неутрален терен и е избран стадионът в Севлиево. Мачът е от 16 часа на 5 април (сряда).

Победителите от четирите области отиват на полуфинал за националната купа.

Следващият мач на „Локо” за първенството е отново лидерско дерби – домакинство на втория във временното класиране „Бдин”.


Ключови думи
Локомотив Аматьорска лига Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати