Понеделник, 26 Юни 2023
            
Избори 2 април 2023 г.

БСП в Горна Оряховица: Отговорът на всички тревоги за доходите, цените и войната е в глас за №1 в бюлетината

  27.03.2023 20:20
БСП в Горна Оряховица: Отговорът на всички тревоги за доходите, цените и войната е в глас за №1 в бюлетината

Истинската битка на тези избори не е между ГЕРБ и „Продължаваме промяната-Демократична България“, а между БСП и всички останали. Единствено БСП предлага различни политики от всички други политически сили. Само тя отстоява замразяване на цените, повишаване на доходите и край на подклаждането на войната в Украйна. Единствено БСП предлага лява политика за намаляване на неравенството в България и за мир в Европа. Вашият глас за №1 в бюлетината на 2 април е глас за връщане на БСП сред тези партии, които определят политиката на България, призова водачът на листата на „БСП за България“ в IV МИР Кристиан Вигенин пред симпатизанти в Горна Оряховица.

Въпреки проливния дъжд горнооряховски социалисти и симпатизанти изпълниха киносалона в Младежкия дом и бурно приветстваха своите избраници. Срещата откри областният лидер Мариана Бояджиева, която сподели надеждите си, че БСП излиза от кризата и отново има оживление и готовност да се пречупи тенденцията за намаляване на резултатите на социалистите. Без силна БСП няма да има силна лява политика, а при всичките ни срещи видяхме, че хората се вълнуват най-вече от цените, доходите и искат мир. В Горна Оряховица БСП има силни корени и вие имате трима много добри представители в листата. Те заслужават вашата подкрепа, призова Бояджиева.

Великотърновската листа е една от най-младите със средна възраст 40 години и с най-силно дамско присъствие. Казват, че, ако искаш нещо да бъде казано добре – дай го на мъж, ако искаш да бъде свършено добре – възложи го на жена, цитира Кристиан Вигенин думи, приписвани на Желязната лейди Маргарет Тачър. Уверих се в тази кампания, че и мъжете, и жените в нашата листа могат да говорят и могат да вършат добре това, което хората очакват от тях, каза още водачът.

Преди него на сцената излязоха част от 14-те кандидати за Великотърновска област, като акцентът беше върху тримата горнооряховски представители – Габриела Шилкова на 6-то място, Огнян Стоянов – 11-ти и Мариан Марков – 13-ти. Те споделиха своята мотивация да се включат в тази кампания. Имам малък син, заради който, а и заради другите деца на България, си струва да се бори човек, каза Петко Прокопов. Другите чертаят разделителни линии, ние търсим това, което може да ни обедини, сподели Цвета Галунова. Направихме много за социалната закрила на хората в България, трябва да продължим, каза Мариан Марков. Ние ще докажем, че да, може да има почтеност в политиката, да, може да се работи за хората и да, може да се живее по-добре в България. БСП е №1, предизвика аплодисментите на залата Габриела Шилкова.

Днес вали из ведро, но вие сте тук и залата е пълна. След всеки дъжд изгрява слънце и е време слънце да изгрее и на улицата на БСП. При всяка среща в тази кампания ми задаваха едни и същи въпроси – ще има ли правителство, ще се повишат ли доходите, ще намалеят ли цените, ще пращаме ли войници на война? На всички тези въпроси отговорът е само един – гласувайте с №1 в бюлетината. Защото глас за №1 е глас в подкрепа на младите семейства, за възрастните, за хората с увреждания, за мира. Гласувайте за тази листа, за да дадете подкрепа и енергия на тези хора, които са готови да работят за нашата политика. Гласувайте, за да върнете самочувствието на БСП като партия, която е голяма сила в нашия политически живот, призова общинският лидер на социалистите в Горна Оряховица Огнян Стоянов.

БСП се събужда, а и хората в България се събуждат. Това е най-хубавото, което разбрах по време на тази кампания, каза водачът на листата Кристиан Вигенин. Имаме още малко време да убедим хората, че няма никаква особена разлика между ГЕРБ, „Продължаваме промяната“, „Демократична България“, ДПС и всички останали. Истинската битка е между БСП и всички тях, защото само ние предлагаме нещо различно. Само ние се борим истински да променим България и тя да не бъде страната с най-големите неравенства. Само ние сме категорично против всякакво подклаждане на войната в Украйна, защото искаме мир на масата на преговорите, а не победа с цената на стотици хиляди животи, продължи Вигенин. В Горна Оряховица БСП винаги е била сила, направете още по-добри резултати на 2 април, които ще са подготовка и за местните избори наесен, призова Вигенин аплодиращата го зала.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


Ключови думи
БСП листа Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати