Вторник, 20 Юни 2023
            
Избори 2 април 2023 г.

Людмила Илиева: Да не допускаме и изборите да са като „ремонт на ремонта“

  21.03.2023 10:26
Людмила Илиева: Да не допускаме и изборите да са като „ремонт на ремонта“

Реформаторско правителство за растяща икономика и европейски доходи ще предложат „Продължаваме промяната – Демократична България“, казва водачът на листата с номер 12

Изключително важно е кой ще получи първия мандат за съставяне на правителство. Като първа политическа сила, обединението „Продължаваме Промяната – Демократична България“ ще предложи кабинет с ясна програма за доходите и жизнения стандарт. Това заяви Людмила Илиева, водач на листата с номер 12.

„Нека масово да гласуваме на втори април – има как, с висока избирателна активност, да се преодолее платения и манипулиран вот. Да не допускаме резултатът от изборите да заприлича на прословутите ремонти на ремонта, а ясно да заявим – не искаме още от това, време е за промяна“, призова в Горна Оряховица Людмила Илиева и посочи:

„Изборът на всеки отделен човек има значение за общността“.

Юристът, бивш областен управител и досегашен член на НС Людмила Илиева изрази вяра, че хората няма да се поддадат на опитите да бъдат плашени, нито на внушенията, че е безсмислено да се гласува.

Висок стандарт на живот е целта на реформаторското правителство, което ще представят „Продължаваме промяната – Демократична България“:

„Първа задача е справяне с привнесената инфлация и овладяването на този нелогичен и непазарен ръст в цените на основни хранителни стоки. Окончателно ще пресечем наложения при Борисов модел на престъпно изтичане на обществени средства. Държавните пари са за качествени проекти, за развитие и по-високи доходи, за нормални пенсии, за стимулиране на родното производство и малките стопанства, за удобни градове и безопасни пътища“, посочи Людмила Илиева.

„Ако предложеното от нас правителство бъде подкрепено в НС, ще започнем ускорено наваксване на изоставането ни, спрямо Южна България. Ненормално е точно Велико Търново и областта да сме толкова назад по доходи“, каза Людмила Илиева.

Тя заяви, че ако бъде избрано, правителството на „Продължаваме промяната – Демократична България“ ще започне инвестирането на 25 млрд. лв. в развитието на Северна България – в реална модернизация, работни места, инфраструктура.

„Но разпределянето на обществени пари занапред ще става прозрачно и справедливо, съгласно правилата, приети от кабинета „Петков”, подчерта Людмила Илиева.

Приоритет е довършването на магистрала “Хемус”, чието изграждане се превърна в тежка сага, съпътствана със скандали за милиарди и липсващ асфалт, както и строежът на пътя Русе – Велико Търново – Свиленград. Високият жизнен стандарт включва и чистота на въздуха и околната среда, справедлива съдебна система, по-добри здравни и социални грижи, адекватно на съвременните нужди образование.

„Има как – заедно, с номер 12 в бюлетината, за „Продължаваме промяната – Демократична България“, призова водачът на листата Людмила Илиева.

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

 


Ключови думи
Людмила Илиева
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати