Вторник, 13 Юни 2023
            
Избори 2 април 2023 г.

Д-р Мавроди Калейнски: Смисълът в политиката е добри хора като Людмила да създават по-добър живот. ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛЮДМИЛА ИЛИЕВА!

  13.03.2023 09:59
Д-р Мавроди Калейнски: Смисълът в политиката е добри хора като Людмила да създават по-добър живот. ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛЮДМИЛА ИЛИЕВА!

Водачът на листата на коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“ Людмила Илиева празнува днес своя 47-ми рожден ден, обградена с обичта на семейството си, на многобройните приятели и съмишленици.

Като добър, дълбоко почтен, трудолюбив, внимателен, възпитан и уважителен човек, а също и аргументиран професионалист я определят всички, които я познават.

Сред съмишлениците и близките й хора в обществената работа е великотърновският акушер-гинеколог д-р Мавроди Калейнски, също част от листата на демократичното обединение. 

„Виждам смисъла на политиката в това, добри хора да създават по-добър живот в по-добър свят“, категоричен е д-р Калейнски, според когото Людмила Илиева е такъв човек. И двамата силно вярват в българските добродетели - трудолюбието и грижата за семейството, за децата и възрастните хора.

Категоричното отстояване на човешките права и свободи, спазването на закона и изпълнението на гражданските задължения, взаимното уважение и зачитането на личното пространство, са другите неотстъпни за д-р Калейнски и Людмила Илиева ценности.

Уважаваният великотърновски лекар, общински съветник, кандидат-депутат и стожер на българския дух, семейство и традиции д-р Калейнски, вярва в успеха на обединението под номер 12, от което е част.

А пожеланията към Людмила Илиева на д-р Мавроди Калейнски и останалите кандидати от листата, са най-вече за здраве, за радост и удовлетворение от още успешни дела.


Ключови думи
Людмила Илиева д-р Мавроди Калейнски
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати