Неделя, 11 Юни 2023
            
Избори 2 април 2023 г.

Евродепутатът Радан Кънев: Людмила Илиева е пример за политик, представляващ своята общност

  11.03.2023 14:01
Евродепутатът Радан Кънев: Людмила Илиева е пример за политик, представляващ своята общност

Алтернативата на тези избори е пределно ясна – избираме бъдеще или минало, а листата на обединената коалиция между „Продължаваме промяната“ и „Демократичен България“ дава оптимизъм, че ще има много силен резултат в избирателен район Велико Търново. Това каза евродепутатът Радан Кънев, след среща с граждани в Павликени. 

„Познавам водача на листата Людмила Илиева от десет години и знам, че ще свърши много работа в следващия парламент“, заяви той.

Радан Кънев изрази оптимизъм и по отношение на резултати, които да дадат спокойствие и предвидимост в обществото, и коментира: „В случая съм сигурен, че Людмила Илиева е човек, който ще помогне в това отношение. Тя е изключително кооперативен и конструктивен политик и се е доказала вече на толкова много нива. Доказала е компетентността си и в Общинския съвет в Горна Оряховица, и като областен управител на област Велико Търново, и в Народното събрание“.

По думите на евродепутата този модел на политическо израстване дава много знания, докато други хора случайно попадат в политиката и се оказват директно в парламента. „В следващия парламент, с надеждата, че той няма да е пак кратък, Людмила ще покаже пълните си способности, които точно този модел на развитие дава. Това е един пример за политик, който е израснал напълно от своята местна общност. Тя наистина има тази връзка със съгражданите си, която толкова години се оплакваме, и основателно, че липсва в българската политика“.

Евродепутатът припомни, че освен компетентен човек, познаващ и местната, и законодателната власт, Людмила Илиева е личност, извървяла сама всяко стъпало и в политическата си партия „Демократи за силна България“, на която в момента е заместник-председател.

„Щастлив съм, че участието ми в тази кампания започва точно от Великотърновска област“, сподели Радан Кънев в Павликени, където бе, заедно с част от кандидатите в листата с номер 12 на коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“.


Ключови думи
Людмила Илиева Радан Кънев Избори 2023
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати