Събота, 17 Юни 2023
            
Избори 2 април 2023 г.

Людмила Илиева във Фейсбук: Има как да живеем в нормална държава и вместо тревоги да имаме мечти

  17.03.2023 12:04
Людмила Илиева във Фейсбук: Има как да живеем в нормална държава и вместо тревоги да имаме мечти

С подкрепа за номер 12 в бюлетината, всички заедно можем да сложим край на тревогите за утрешния ден! Стабилността, която другите обещават, сме я гледали 12 години – стабилна бедност.

Това написа във Фейсбук страницата си водачът на листата на „Придължаваме промяната – Демократична България“ Людмила Илиева, като публикува снимки на Иво Дечев от  горнооряховския пазар. Дечев също е част от листата с кандидати за народни представители на демократичното обединение.

Публикацията на Людмила Илиева продължава така:

„Има как в държавата да има пари за инвестиции, развитие и по-високи доходи, за нормални пенсии, за стимулиране на родното производство и малките стопанства, за удобни градове и пътища, без нужда от ремонти на ремонта.

Тази сутрин Иво Дечев от листата на „Продължаваме промяната – Демократична България“ дълго разговаря с жители на Горна Оряховица за всичко, което ги тревожи и за което мечтаят. Да, МЕЧТИ – възможни са!

Нека не позволяваме да ни изплашат! Има как да живеем в нормална европейска държава, където вместо да тънем в тревоги, имаме дързостта да мечтаем!

Всички заедно можем да постигнем това – с номер 12 за обединението „Продължаваме промяната - Демократична България“

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063910179269

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


Ключови думи
Людмила Илиева
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати