Понеделник, 05 Юни 2023
            
Горна Оряховица Спорт

Два мача ще изиграе „Локомотив“ на своя терен в рамките на четири дни

  04.03.2023 07:53
Два мача ще изиграе „Локомотив“ на своя терен в рамките на четири дни

В първия си домакински мач за пролетния полусезон „Локо“ приема втория отбор на „Ботев“ (Враца). Срещата започва в 14:30 часа на 4 март. В групата на домакините са Венцислав Димитров, Ивайло Стефанов, Али Ахмед, Ангел Паунов, Ивайло Тодоров, Красен Трифонов, Ивайло Велчев, Явор Генчев, Александър Узунов, Джихат Кямил, Кристиян Райчев, Тодор Бакърджиев, Николай Иванов, Кристиян Дечев, Даниел-Виктор Кънчев, Георги Колев, Янислав Цачев, Мартин Господинов, Димитър Байдаков, Борислав Бъчваров.

С контузии са Димитър Костадинов, който е със счупена ключица, Стефан Иванов и Станимир Андреев имат болки в коляното.

Двата отбора са на двата края на таблицата. „Локомотив“ е трети с 38 т., като изостава само на 2 точки от втория „Бдин“ и на четири точки от адашите от Мездра, които водят класирането. „Ботев II“ е на 12-то място с 16 точки. В първия мач между двата отбора през есента „Локомотив“ победи като гост във Враца с 2:0.

Три дни след мача за първенството „Локо“ отново ще играе на своя стадион, но за купата на Аматьорската лига. На този етап един срещу друг излизат два „Локомотива“ – от Горна Оряховица и Дряново. Срещата ще е с начален час 14:30 часа на 07.03.2023г (вторник).

До сега в турнира „черно-белите“ от Горна Оряховица отстраниха „Левски“ (Стражица) (7:0) и „Академик“ (Свищов) (8:0). Отборът от Дряново елиминира „Севлиево“ като гост с 2:0.

 


Ключови думи
Локомотив Горна Оряховица Северозападна трета лига
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати