Събота, 26 Nov 2022
            
Горна Оряховица Спорт

„Локо” вкара два гола за победата над адашите си в Дряново

  27.08.2022 20:54
„Локо” вкара два гола за победата над адашите си в Дряново

„Локомотив” постигна третата си поредна победа в новото първенство на Северозападна трета лига. Горнооряховските железничари се наложиха над едноименния отбор на Дряново като гост. Резултатът 0:2 можеше и да е по-изразителен за гостите, но вратарят на дряновските „локомотивци” беше на висота.

Гостите започнаха с летящ старт и Александър Узунов отбеляза още при първата атака. Десетина минути по-късно атака на „Локо” ГО бе спряна с нарушение, но Красен Трифонов не успя да реализира отсъдената дузпа. До края на полувремето „железничарите” от Горна Оряховица не успяха да се възползват от възможностите си и почивката дойде при минималното 0:1. С подновяването на играта момчетата на Лъчезар Русев отново създадоха добри възможности и в 52-та минута успяха да реализират едно от положенията. След асистенция на Милен Савов, Георги Колев удвои преднината на своите. Това беше и последният гол в срещата.

Победата бе приветствана от многобройна публика от Горна Оряховица, която създаде домакинска атмосфера за гостуващите „железничари”. Фен клубът беше организирал автобус за мача и мнозина се възползваха да подкрепят своите и да ги надъхат за третата победа в първенството.

„Локомотив”: Иван Христов, Стефан Иванов, Али Ахмед, Ивайло Тодоров (к), Красен Трифонов, Александър Узунов, Кристиян Райчев, Николай Иванов, Тодор Бакърджиев, Георги Колев, Янислав Цачев.

Резерви: Зехнур Чаушев, Ивайло Велчев, Станимир Андреев, Милен Савов, Даниел-Виктор Кънчев, Мартин Господинов, Димитър Байдаков.

След този кръг „Локомотив” (Мездра) и „Бдин” (Видин) продължават без загуба и с пълен актив от 12 точки. Железничарите от Мездра разбиха като домакин новака н групата „Боруна” от Царева ливада с 5:1. Видинчани пък победиха с 2:0 като гост в дербито с дубъла на „Ботев” Враца. „Локомотив” (ГО), „Вихър” (Славяново) и „Академик” (Свищов) имат по три победи от четири мача.

В следващия кръг, на 3 септември, ще има отново железничарски сблъсък, като „Локо” ще посрещне на своя стадион в Горна Оряховица лидера в първенството „Локомотив” (Мездра).


Ключови думи
Локомотив Дряново Северозападна трета лига
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати