Понеделник, 16 Яну 2023
            
Горна Оряховица Спорт

„Локо 2” надигра съперника, но загуби мача си в Елена

  17.10.2022 11:37
„Локо 2” надигра съперника, но загуби мача си в Елена

Силен мач направиха юношите на „Локомотив”, играещи за дублиращия отбор в Елитната областна група, но липсата на опит ги лиши от победата при гостуването на „Чумерна” в Елена.

„През целия мач диктувахме играта, но отново много пропуски в завършващата фаза пред противниковата врата, ни лишиха от победата, коментира треньорът Илия Пендов.
В последната минута на първата част една недобре изчистена топка от защитата на „локомотивци”, попадна в противников нападател и той се възползва от грешката, вкарвайки за 1:0.

В началото на втората част гостите изравниха резултата с гол на Цветомир Йорданов и овладяха инициативата в мача. Но вместо да се възползват от головите ситуации, които сами създаваха, младите „железничари” допуснаха грешка, от която домакините се възползваха и отбелязаха за 2:1.

„До края на срещата принудихме съперника само да се отбранява, но не можахме да отбележим. Все пак се вижда, че с всеки следващ мач отборът играе все по-добре. Поздравявам момчетата за мъжката игра, че не се огънаха, даже когато прехвърчаха искри по терена в единоборствата", обобщи Илия Пендов.

„Локомотив” започна с Цветомир Иванов, Данаил Петков, Цветелин Табаков, Красимир Йорданов, Даниел Ангелчев, Николай Дочев, Бисер Алексиев, Кристиян Дечев, Мартин Господинов, Ангел Паунов, Цветомир Йорданов

В игра влязоха още Кристиан Тодоров, Борислав Бъчваров, Радослав Братанов, Николай Данков.


Ключови думи
Локомотив Чумерна Елена Елитна областна група
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати