Четвъртък, 29 Дек 2022
            
Горна Оряховица Спорт

„Локомотив” победи „Севлиево” с два бързи гола в началото на второто полувреме

  25.09.2022 20:27
„Локомотив” победи „Севлиево” с два бързи гола в началото на второто полувреме

„Локо” взе петата си победа в първенството на Северозападна трета лига като домакин на „Севлиево” в VIII кръг на шампионата.

Гостите от Севлиево не са този отбор, който миналата година се бореше за първото място в групата, но пък само преди два дни отстраниха претендиращия за челно място във Втора лига „Етър” от турнира за Купата на България. Домакините пък имаха два трудни мача, завършили със загуба  - срещу лидера „Бдин” в първенството и срещу втородивизионния „Миньор” за Купата.

През първото полувреме двата съперника не успяха да си отбележат гол, но още с подновяването на играта през втората част „Локо” поведе с гол на Ивайло Тодоров.След десетина минути Кристиян Райчев направи 2:0 за домакините и така оформи и крайният резултат.

Въпреки победата „Локомотив” остава на шесто място в класирането. Всички останали претенденти за челото също взеха своите мачове. „Бдин” и „Локо” (Мездра) продължават да се движат без загубена точка, но мездренските железничари са на второ място заради това че имат мач по-малко. Това всъщност е мачът с горнооряховския „Локомотив”, изиграването на който ще е истинско дерби за второто място в групата.

Дреновец (Дреновец) - Павликени (Павликени)               1:3

Академик (Свищов) - Боруна (Царева ливада)                2:0

Ботев II (Враца) - Ювентус 95 (Малчика)                   2:1

Локомотив 1927 (Дряново) - Вихър (Славяново)              0:6

Етър ВТ II (Велико Търново) - Бдин 1923 (Видин)           1:4

ОФК Локомотив (Мездра) - Янтра (Полски Тръмбеш)           3:0

Левски 2007 (Левски) - Партизан (Червен бряг)             0:1

Локомотив (Горна Оряховица) - Севлиево (Севлиево)         2:0

Деветият кръг ще е в деня за размисъл преди изборите и пред „Локо” предстои много трудно гостуване в Славяново. Местният „Вихър” има седем победи и една загуба от осемте си мача дотук и заема трето място във временното класиране. Срещата е на 1 октомври от 16 часа.

„Локомотив”: Иван Христов, Кристиян Райчев, Али Ахмед, Ивайло Тодоров, Милен Савов, Явор Генчев, Георги Колев, Даниел-Виктор Кънчев, Николай Иванов, Янислав Цачев, Димитър Байдаков.

Резерви: Зехнур Чеушев, Стефан Иванов, Красен Трифонов, Ивайло Велчев, Мартин Господинов, Тодор Бакърджиев, Кристиян Дечев.


Ключови думи
Локомотив Севлиево
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати