Четвъртък, 22 Дек 2022
            
Горна Оряховица Спорт

„Локомотив” отпадна от турнира за Купата на България след загуба от „Миньор”

  22.09.2022 19:12
„Локомотив” отпадна от турнира за Купата на България след загуба от „Миньор”

„Локомотив” загуби от „Миньор” (Перник) с 1:3 и отпадна от турнира за Купата на България във втория предварителен кръг. Домакините започнаха със седем футболисти от Школата на „Локомотив” - Зехнур Чеушев, Стефан Иванов, Станимир Андреев, Ивайло Велчев, Николай Иванов, Тодор Бакърджиев, Янислав Цачев. Средната възраст на отбора днес беше 22,4 години.

Въпреки проблемите си, по-опитният състав на гостите успя да се справи с младите „железничари”. „Чуковете” откриха резултата в 35-та минута с гол на Тютюков. Цачев върна надеждите на „Локо”, изравнявайки в средата на второто полувреме. Повече голове в редовното време не паднаха и мачът влезе в продължения, в които втородивизионният „Миньор” стигна до победата с голове отново на Тютюков и на Костов.

Днес се изиграха общо 15 мача от 1/32-финалите на турнира и шест професионални клуба изхвърчаха от надпреварата, отстранени от отбори от Трета лига. Сред отпадналите е и „Етър”, който загуби гостуването си в Севлиево с 2:3. „Янтра” (Габрово), „Добруджа” (Добрич), „Беласица”, „Созопол” и „Монтана” са другите отбори от Втора лига, които отпаднаха в този етап на турнира.


Ключови думи
Локомотив Миньор Купата на България
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати