Сряда, 28 Дек 2022
            
Горна Оряховица Спорт

Младшата на „Локо” отстрани „Етър” за Купата на БФС

  28.09.2022 16:48
Младшата на „Локо” отстрани „Етър” за Купата на БФС

Младите „локомотивци” отстраниха „Етър” от турнира за Купата на БФС набор 2005/2006 г.. Победата е ценна и защото съперникът е много силен – момчетата във виолетово са част от втория отбор на „Етър”, състезаващ се във „В” група и играят в Елитната национална група.

„Локомотивци” излязоха изключително мотивирани и от първите минути наложиха волята си и контролираха действията на терена, а през първото полувреме излязоха няколко пъти на голови позиции. Логичното дойде след бърза контраатака, завършена с гол на Борислав Бъчваров за 1-0 и така приключи първата част.
През второто полувреме битката продължи. Юношите на „Локо” играха тактически дисциплинирано и създадоха още няколко положения за гол. Гостите обаче се възползваха от едно неразбирателство в защитата им и изравниха. В този момент се видя как младите „локомотивци” изригнаха и буквално се пуснаха на щурм, като за няколко минути пометоха гостите и вкараха два бързи гола, чрез острието си в атака Бисер Алексиев и поведоха с 3-1.
В допълнителното време на мача „Етър” успя да върне едно попадение и крайният резултат е 3:2 за „железничарите”.
Мога да поздравя момчетата, които се състезават в младша възраст и „Локомотив II”, че изиграха такъв силен мач, който ще се помни освен с победата и с това, че се класираха напред за Купата и чакат жребия за следващия кръг, в който влизат и най-добрите отбори в страната, коментира треньорът на юношите Илия Пендов.

 


Ключови думи
Локомотив младша Илия Пендов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати