Понеделник, 02 Яну 2023
            
Избори 2 октомври 2022

Търновци не искат „промяната да продължава“

  30.09.2022 11:20
Търновци не искат „промяната да продължава“

„Мошениците ни излъгаха за всичко. Тези, които управляваха държавата последно. Такива, които ни лъжат, повече не ни трябват. Спряха газа, спряха всичко. Лъжци и мошеници – в контейнери щели да носят газ. Колко ще струва, къде ще го преработят тези умници. Всичко направиха да бъде по-зле“ - с тези емоционални думи се обърна Йорданка Николова от Велико Търново към проф. Костадин Ангелов от ГЕРБ-СДС.

Към нея се присъединяват още десетки жители на великотърновския квартал „Чолаковци“. Те са обезверени от кризите в държавата. Думите за увеличените пенсии доскоро приемали с насмешка. Отскоро вече се обиждат, когато видят по телевизията „промяната“ да се хвали.

„Парите не стигат. Почти нищо вече не мога да си купя в магазина, особено напоследък. Обещаваха евтин хляб, той гони 2 лева. И отива нагоре, нагоре и нагоре“, казват хората. И правят проста сметка – преди хлябът, сиренето, киселото мляко, яйцата за седмица напред стрували 30 лева. Сега плащат по 100 лева за същото.

„Не вярвам на Асен Василев! Част от пенсията ми я няма. Аз ако му вярвам, няма да дойда тук – при вас. Те много хора са така, ама не смеят да излязат. И на Кирил Петков не вярвам. Те са еднояйчни близнаци – много си приличат по лъжите“, казва бай Данчо от великотърновския квартал. Съседката му Йорданка риторично пита къде са деветте милиарда лева, похарчени за девет дни.

Обещаните от Корнелия Нинова евтини дърва също ги няма. Сигурно са в гората и чакат някой да ти отсече, да си ги докара сам, критикуват великотърновци поредната лъжа на „промяната“. Не могат да простят и за спряната програма за саниране, която намалява с 40% сметките за ток и топло в старите панелки.

„Благодаря ви, че ви има. Направете правителство и оправете нещата в страната. Омръзна ни да слушаме лъжи“, поискаха хората от проф. Костадин Ангелов и ГЕРБ-СДС.

Линк към видео: https://fb.watch/fR6ycJjJMT/

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

 


Ключови думи
ГЕРБ-СДС
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати