Петък, 02 Дек 2022
            
Горна Оряховица Избори 2 октомври 2022

Проф. Костадин Ангелов и Димитър Николов в Горна Оряховица: Време е да върнем държавността

  02.09.2022 12:29
Проф. Костадин Ангелов и Димитър Николов в Горна Оряховица: Време е да върнем държавността

Трябва да положим максимално усилия и след 2 октомври да направим едно стабилно управляващо мнозинство. Трябва да върнем държавността.

Това заявиха в Горна Оряховица водачът на листата на ГЕРБ-СДС за област Велико Търново проф. Костадин Ангелов и третият в подредбата Димитър Николов на старта на предизборната кампания. По традиция началото бе поставено в храма „Успение Богородично“ с водосвет.

За мен е огромна отговорност да бъда в листата на ГЕРБ-СДС, и то водена от проф. Костадин Ангелов – освен добър лекар, д-р Ангелов е прекрасен човек и естествен лидер, който може да води, да настройва сетивата си към проблемите на хората. Удовлетворен съм, че имам подкрепата на двете партии в коалицията да бъда от гражданската квота. Това е единствената автентична дясна коалиция, която не направи компромис с ценностите на десния човек и демократичната общност.  Убедих се и в огромния управленски капацитет на народните представители от групата на ГЕРБ-СДС. Тя има ресурса да излъчи най-малко три кабинета. Както двамата лидери – Бойко Борисов и проф. Румен Христов, така и голяма част от колегите имат качествата и знанията да изведат държавата от състоянието, в което бе вкарана за по-малко от 7 месеца – на ръба на национална катастрофа. Така че нека направим прагматичен, а не екстравагантен избор. Време е да се върнем към нормалността, към държавността. Тръгвам към 2 октомври с надежда, с дълбоко смирение и с благодарност към всички, които ни дават кураж и увереност да извървим заедно пътя, сподели Димитър Николов.

В лицето на Димитър Николов община Горна Оряховица има достойно представяне, защита и отстояване на интересите. Двамата с него няма да позволим разрухата на ниво държава да влезе в българските общини. Затова трябва да положим максимално усилия и след 2 октомври да направим едно стабилно управляващо мнозинство, каза и водачът проф. Костадин Ангелов.  

По-малко от година след последните избори отново влизаме в кампания и трябва да убеждаваме хората да излезат и да гласуват. Знам, че всички са отегчени и мнозина са обезверени. Но трябва да направим това, надявам се последно, усилие и да се върнем към нормалния си живот.

Преди година предупреждавахме, че експериментите в политиката са опасни. За съжаление всички наши притеснения се сбъднаха, дори стана по-лошо, отколкото очаквахме. За няколко месеца вълни от финансови, икономически и политически кризи заляха страната. За мен като представител на местната власт най-лошото беше, че общините бяха забравени. Нямаше кой да чуе проблемите ни и нямаше кой да отговори на въпросите ни. В навечерието сме на много тежка зима, а нямаме партньор от страна на държавата, за да отговорим на всички предизвикателства, които ни очакват, коментира и кметът инж. Добромир Добрев.  

Затова призовавам всички да вземат разумното решение. ГЕРБ умее да чува. При своето управление коалицията ГЕРБ – СДС доказа, че може да решава кризи. Нашата листа се нуждае от подкрепа, защото само заедно можем да се справим с изпитанията на зима по време на криза. Вярвам, че ГЕРБ – СДС ще е първа политическа сила. Вярвам, че народните представители, които излъчим, ще оправдаят нашето доверие. Вярвам, че мнозинството от хората ще дадат своя глас с номер 24 в бюлетината за отхвърляне на демагогията и спиране на упадъка Излезте и гласувайте на 2 октомври, за да подредим живота си, апелира инж. Добрев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Ключови думи
ГЕРБ-СДС
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати