Вторник, 27 Сеп 2022
            
Избори 14 ноември 2021

750 лева средна пенсия предвижда управленската програма на ГЕРБ

  31.10.2021 12:18
750 лева средна пенсия предвижда управленската програма на ГЕРБ

Трайно увеличение на пенсиите е заложено в управленската програма на ГЕРБ. Това заявиха в Дебелец кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС Георги Недев, Станислав Стоянов, Росица Димитрова и Станислав Стоянов. Най-голямата политическа сила в център-дясно е доказала, че дори в кризи може да реализира политики и управленски решения за увеличаване на доходите.

750 лева среден размер на пенсията предвижда програмата на ГЕРБ. Паралелно с това е предвидена и реформа на осигурителната система.

Край Килифарево са разположени много села и махали, в които доболничната медицинска помощ е трудна. Решението е в създаването на 30 мобилни медицински екипа, които ще разполагат с необходимото оборудване и специалисти, за да осигурят адекватна здравна грижа за хората в малките и отдалечените населени места. Кандидатите от ГЕРБ подчертаха, че създаването на мобилните екипи е кауза и на водача на листата проф. д-р Костадин Ангелов. В допълнение, здравословното състояние на възрастните хора в тези населени места дори от разстояние ще се следи от лекари и фелдшери с услугата „телеасистенция“.

Служебното правителство абдикира от отговорностите си към хората. Инвестициите за по-добро качество на живот се случват благодарение на общините, които се превърнаха в гръбнака на управлението. Ако някъде се работи, то е с финансиране или по инвестиционните програми на общините, или осигурено от последното правителство на ГЕРБ.

Пример е Килифарево, където се подменя целият водопровод под една от основните улици в градчето. Инвестицията е пример, че ГЕРБ изпълнява поетите си ангажименти към хората, казаха кандидатите за народни представители Станислав Стоянов, Росица Димитрова и Георги Тодоров, общинските съветници Деян Хаджийски и Георги Марков. До края на годината ремонтът ще приключи, а Община Велико Търново е поела ангажимент и за цялостното преасфалтиране на улицата.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Ключови думи
ГЕРБ-СДС
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати