Вторник, 28 Дек 2021
            
ИЗБОРИ 11 ЮЛИ 2021

Коалиция ГЕРБ-СДС: Изборът на 11 юли – България да продължи европейското си развитие, вместо връщане към бедността

  09.07.2021 13:29
Коалиция ГЕРБ-СДС: Изборът на 11 юли – България да продължи европейското си развитие, вместо връщане към бедността

Важно е България да продължи да върви по пътя на европейското си развитие. Възрастните хора да получават справедливи пенсии, като минималната до 4 години да стане 600 лева, защото заслужават. Предвидили сме пакет от социални мерки, според който разходите за лечение на пенсионерите да се поемат от държавата.

Това обяви пред жители на лясковското село Козаревец водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС проф. Костадин Ангелов.

На срещата присъстваха и кандидат-депутатите Димитър Николов, проф. Любомира Попова и Детелина Борисова.

Проф. Ангелов подчерта, че ГЕРБ има стратегия как да върне младите хора в България. Важно е и изграждането на АМ „Хемус", която ще спомогне за развитието на икономиката в Северна България, за привличането на инвестиции, за процъфтяването на туристическата индустрия.

Кметът на община Лясковец Ивелина Гецова припомни, че ГЕРБ е изминала дълъг път в развитието си и е постигнала сериозни резултати за стабилността на държавата и просперитета на нацията.

Областният лидер на СДС Мирослав Трифонов пък бе категоричен, че двете партии - ГЕРБ и СДС, ще продължат да чертаят пътя към просперитет и развитие на страната.

„Не бива да позволяваме да ограбят мечтите на децата ни. Не бива да позволяваме да се върнем 30 години назад във времето. Не се поддавайте на страха, който някои политици се опитват да насаждат", призова Мирослав Трифонов.

Детелина Борисова изтъкна, че ГЕРБ е доказала през годините, че е работеща и можеща.

„България се нуждае от спокойствие и сигурност. Свидетели сме на подклаждане на реваншизъм и омраза. Добрите политики се правят в режим на честен диалог. За страната ни са важни резултатите от изборите на 11 юли, за да имаме работещ парламент и отговорно правителство. Избори до дупка биха били пагубни за България. Затова е належащо да овладеем хаоса в държавата, както и в човешките взаимоотношения", категоричен е Димитър Николов.

Според проф. Любомира Попова, когато местна и изпълнителна власт си подадат ръка, се постига просперитет.

„Реформата в образованието достигна завидни резултати и трябва да продължи. Българското образование е обърнато към бъдещето и към високите изисквания на 21 век. Учителите ни вече са с достойни заплати. По време на пандемията нашите педагози дадоха пример на цяла Европа като за един ден обучението премина в онлайн среда. В името на децата ни и на европейското бъдеще, реализираният от ГЕРБ подем трябва да продължи", каза проф. Любомира Попова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Ключови думи
ГЕРБ-СДС Димитър Николов проф. Костадин Ангелов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати