Понеделник, 12 Дек 2022
            
Избори 2 октомври 2022 Лясковец

Жители на Лясковец пред проф. Костадин Ангелов: Не вярваме на Кирил Петков, направете правителство

  12.09.2022 11:53
Жители на Лясковец пред проф. Костадин Ангелов: Не вярваме на Кирил Петков, направете правителство

Хвалбите за повишените пенсии приключват в магазина. Цените на всички продукти – хляб, мляко, сирене, яйца, олио, растат неконтролируемо и ден за ден. Как човек да бъде спокоен, споделиха притесненията си пенсионери и жители на Лясковец и общината на среща с проф. Костадин Ангелов.

„Не вярваме на Кирил Петков. Не искаме повече избори. Оправете ситуацията в България, направете правителство“, поискаха хората от водача на листата на ГЕРБ-СДС за Велико Търново и региона.

Освен без опит и компетентност, „промяната“ управляваха и с инат. Същото бе поведението им и в Народното събрание. Затова кризите бяха изтървани, а най-малко 50% от инфлацията се дължи на правителството на Кирил Петков и Асен Василев, категоричен бе проф. Костадин Ангелов. Пример за това е актуализацията на пенсиите – 1 млн. души няма да я усетят, каза той. Проф. Ангелов подчерта, че колкото по-категорична е победата на поредните избори, толкова повече ще се приближим към времето, в което нормалността ще започне да се възстановява.

Единственото, от което има нужда България, е стабилно управление, политическа воля и смели решения. ГЕРБ-СДС има всички онези решения, с които ще изведем страната от кризите. Те са разписани в подробна програма – сектор по сектор и мярка по мярка, заяви проф. Костадин Ангелов.

В разговора за бъдещето пред българските граждани се включиха също кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС и трети в листата Димитър Николов, както и кметът на Лясковец д-р Ивелина Гецова.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


Ключови думи
ГЕРБ-СДС проф. Костадин Анлегов Димитър Николов
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати