Петък, 02 Дек 2022
            
Велико Търново Избори 2 октомври 2022

ГЕРБ-СДС откри кампанията си във Велико Търново

  02.09.2022 10:40
ГЕРБ-СДС откри кампанията си във Велико Търново

Предизборната си кампания за предсрочния парламентарен вот на 2 октомври откри във Велико Търново ГЕРБ-СДС. По традиция това стана в Катедралния храм, където бе отслужен водосвет.

Бог напред, ние след него. В момента България е разпъната на кръст, раздирана от редица кризи. Единственият изход от тези кризи е внушителна победа на ГЕРБ-СДС на 2 октомври.  Само ние знаем как да изведем страната от тези кризи. Правили сме го неведнъж, коментира на старта водачът на листата проф. Костадин Ангелов.  

Проф. Ангелов разчете номера, под който коалицията е в бюлетината – 24, като знак, че на 2 октомври ще се иде към четвърто правителство на ГЕРБ.

Това е символ на очакваното от хората от нас – 24 ч. работа. Не се страхуваме. Ситуацията е изключително притеснителна, но ние знаем решенията, категоричен че проф. Ангелов.

Водачът на листата начерта някои от приоритетите на ГЕРБ-СДС за областта - завършването на магистрала „Хемус“, завършването на пътя Русе – Велико Търново, спрян от „Продължаваме промяната“, ремонт на северния и южния входове на Велико Търново, Присовските завои, ВиК мрежата в областта.

Имаме още много други инициативи. Поемам като личен ангажимент проблема с „Кроношпан“, ако съставим правителство, това ще бъде един от първите ми ангажименти, сподели още проф. Ангелов.  

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Ключови думи
ГЕРБ-СДС
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати