Сряда, 27 Мар 2024
            
Горна Оряховица Спорт

Баскетболни надежди от 6 до 20 години показаха майсторство в празника „Коледни звезди” в Горна Оряховица

  27.12.2023 12:12
Баскетболни надежди от 6 до 20 години показаха майсторство в празника „Коледни звезди” в Горна Оряховица

За поредна година Баскетболен клуб „Локомотив” зарадва своите възпитаници с празник в навечерието на Коледа.

„Коледни звезди 2023 г.” събра в спортна зала „Никола Петров” момчета и момичета от всички възрастови групи - от 6 до 20 г. и за поредна година донесе много емоции и добро настроение.

Участваха момчета от ОУ „Св. св. Кирил и Методий” и СУ „Георги Измирлиев”, а също и момичета (1-2 клас), които тренират по НП „Заедно в изкуствата и спорта”, момчета до 10, 12, 14 г. и юноши.

Истинско предизвикателство беше за най-новите деца да стъпят на терена, да се състезават срещу непознат противник, но за изненада на публиката, всички се справиха отлично и се бориха като лъвчета. Най-хубавото беше, че всеки вкаран кош предизвикваше бурни овации от публиката.

Демонстративните двубои на представителните отбори на клуба също бяха аплодирани от присъстващите и предизвикаха истинско възхищение.

Димитър Петков - председател на спортния клуб, без който всичко това нямаше да се случва, поздрави родителите, благодари им, награди с медали най-малките, а с тениски и лакомства всички участници.

С труд, упоритост и постоянство резултатите няма да закъснеят, увериха по-възрастните младите баскетболни надежди, а треньорите напомниха, че ваканцията е най-доброто време за тренировки.


Ключови думи
Баскетбол Локомотив Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета