Петък, 26 Яну 2024
            
Лясковец Местни избори 2023

Кандидат-кметът Васил Христов и кандидатите от Земеделски съюз „Александър Стамболийски: Време е община Лясковец да продължи напред

  27.10.2023 12:11
Кандидат-кметът Васил Христов и кандидатите от Земеделски съюз „Александър Стамболийски: Време е община Лясковец да продължи напред

Уважаеми лясковчани,

Остават броени часове до деня, в който всеки от нас ще заяви позицията си как иска да се развива населеното му място през следващите 4 г. През последния месец получихте много предложения от различни политически формации. Вярваме, че до вас е достигнало най-важното послание на Земеделски съюз „Александър Стамболийски“ – време е за нов етап в развитието на община Лясковец.

По време на кампанията запазихме добрия тон. Спортсменски и коректно посочвахме какво не е наред в Лясковец през последните години, защо е така, какво трябва да бъде и как можем да го постигнем. При десетките ни срещи се родиха още много идеи, за които ви благодарим.

За нас от Земеделски съюз „Александър Стамболийски“ е важно, че гражданското общество в Лясковец се пробуди, вече осъзнава своята сила и своите потребности и търси правилните хора, които да работят за него.

Скъпи приятели,

разбира се, че не знаем и не можем всичко, разбира се, че сигурно ще допускаме грешки. На вас ще разчитаме за критика и се надяваме да не я пестите. Вие ще сте единствените, уважаеми лясковчани, с чието мнение ще се съобразяваме. Крайно време е моделът на управление в нашата община да се смени и да започне да се чува гласът на всеки. И да не остава глас в пустиня.

Предлагаме ви ново ниво на общуване. Предлагаме ви заедно да се грижим за прекрасните ни села и за Лясковец – вие като възложители, ние като изпълнители.

Предлагаме ви преструктуриране на общинските разходи така, че приходите да са достатъчни за чисти, осветени и без дупки улици, за видеонаблюдение, за решаване на проблема с бездомните кучета, за грижа за хора, които се нуждаят от подкрепа, за по-наситен културен живот в общината, за условия за масов спорт и за всичко, което ще задържи младите хора, а на техните родители, баби и дядовци ще дава спокойствие и сигурност.

Но най-вече ви предлагаме диалог и справедливост. Знаем, че ще е трудно. Поискате ли да тръгнем заедно, ще имаме куража и енергията на младите, опита на по-зрелите и мъдростта на възрастните. Това няма да е експеримент, това ще е сформиране на успешен екип – както човек в началото на жизнения си път може да бъде полезен, така може да бъде полезен и онзи, който от десетилетия крачи по него. Това ви предлагаме – всички заедно да бъдем полезни за бъдещето на Лясковец.

За Лясковец моментът е решаващ. Време е да превърнем Община Лясковец в нещо повече от събирач на данъци, да потърсим други пътища, да се адаптираме към новостите, да продължим напред. Не е време за стоене в сенките, нито за дърпане на конците чрез подставени лица.

Обръщаме се към разочарованите, които не искат да гласуват, към онези, които искат, но още не са припознали своите представители в местната власт и към всички, които ясно са заявили желанието си за нов етап в развитието на община Лясковец: Бъдете наши партньори! Бъдете силата, която ще изведе Лясковец напред!

Време е да го направим. Пътят е през №51 в бюлетините.

Победата с №51 ще е победа не за Земеделски съюз „Александър Стамболийски“, победата с №51 ще е за Лясковец!

С уважение: Васил Христов - кандидат за кмет на Лясковец,

кандидатите за общински съветници и кандидатите за кметове в населените места от Земеделски съюз „Александър Стамболийски“

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


Ключови думи
Васил Христов
Последни
Седмицата
Анкета