Понеделник, 15 Яну 2024
            
Горна Оряховица Местни избори 2023 Политика

Хореографът Иван Иванов: От всички досегашни кметове на Горна Оряховица Добромир Добрев помага най-много на културата

  16.10.2023 11:31
Хореографът Иван Иванов: От всички досегашни кметове на Горна Оряховица Добромир Добрев помага най-много на културата

Аз живея във Велико Търново и гласувам там, но щях да имам много по-лесен избор, ако бях избирател в Горна Оряховица. Без да се замислям бих дал подкрепа на инж. Добромир Добрев. И не само защото сега сме в прекрасната нова сграда на нашето читалище.

Обновяването на сградата на НЧ „Братя Грънчаров” е най-хубавото, което ми се е случвало, откакто е създадено читалището. Преминахме през много трудности и имаше моменти, в които съм се страхувал, ще се случат ли нещата. Но точно в такива моменти инж. Добрев ми вдъхваше вяра. И ето, имаме едно прекрасно съоръжение. Реално ние няма какво повече да искаме, освен да работим, за да го напълним с живот и дейност. Само за няколко месеца имаме 40 нови самодейци. Ще се обогати и културният календар с изключително добрите възможности, които предоставя Летния театър.

Но не само заради ремонта на сградата бих подкрепил инж. Добрев. Работил съм с трима кметове на Горна Оряховица и той помагаше най-много. Почти с 2/3 се увеличи помощта на Общината за фестивалите „Раховче”. В града се появиха и други културни събития от национално значение. Инж. Добрев има отношение към културата и това ще го потвърдят и от другите гилдии, не само от фолклора.

Пожелавам му следващ мандат с чисто сърце. Сигурен съм, че ще продължи да се грижи за читалищата и културните дейци в Горна Оряховица.

Иван Иванов, хореограф и председател на НЧ „Братя Грънчарови 2003”

 

Добромир Добрев и кандидатите на ГЕРБ са с №7 в бюлетините.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


Ключови думи
ГЕРБ Добромир Добрев Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета