Неделя, 14 Яну 2024
            
Горна Оряховица Местни избори 2023 Политика

ТикТок звезди предизвикаха истинско стълпотворение в Детския кът в Горна Оряховица

  15.10.2023 16:39
ТикТок звезди предизвикаха истинско стълпотворение в Детския кът в Горна Оряховица

Стотици тийнейджъри с писъци и аплодисменти посрещнаха любимците си от ТикТок Йоан-Петър и Мъци в Детския кът в Горна Оряховица. Инфлуенсърите бяха принудени да раздават автографи и да участват в селфита до тъмно, за да няма никой разочарован сред горещите им фенове. С тях беше и младият изпълнител Моан, а в събитието се включиха и танцьорите от фолклорен клуб „Елбетица“.

Мартин Светославов-Мъци е познат с книгите си „Лисица“ (изд. „Сиела“), „Чифт“ (изд. „Сиела“), „Армия: Трите лица на войната” (изд. Condanz Books). А с Йоан-Петър съвместно пишат единствената интерактивна енциклопедия, посветена на ТикТок културата в България „Тиктокология“ (изд. Condanz Books). Моан пък сменя футбола с пеенето и вече е сред звездите на „Пайнер“ и любимец на феновете.

Шоуто със звездите на ТикТок културата е организирано от най-младия съветник в листата на ГЕРБ Георги Колев. Искам да покажа, че в Горна Оряховица могат да се случват интересни събития, които да се харесват на различните възрасти. Може да се направи така, че да има събития, които ще направят интересен живота на младите хора. А, ако животът им тук е интересен, те няма да искат да избягат от града ни, обяснява своята идея Георги Колев.

Аз и моето поколение сме далече от ТикТок културата, но като видях каква емоция беше в Детския кът, колко се радваха младежите, се убедих, че Георги е прав. Той има интересни идеи и ние ще разчитаме на него, когато правим младежката си политика, коментира кандидатът за кмет инж. Добромир Добрев.

Кандидатите на ГЕРБ са с №7 в бюлетините.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


Ключови думи
ТикТок ГЕРБ
Последни
Седмицата
Анкета