Петък, 05 Яну 2024
            
Горна Оряховица Местни избори 2023 Политика

Амбициозна програма, която ще преобрази Драганово, представи независимият и подкрепен от ГЕРБ кандидат за кмет инж. Иван Кишев

  05.10.2023 15:22
Амбициозна програма, която ще преобрази Драганово, представи независимият и подкрепен от ГЕРБ кандидат за кмет инж. Иван Кишев

Кандидатът за кмет н Драганово инж. Иван Кишев откри кампанията си и представи визията си за бъдещото управление пред обществеността в селото. Инж. Кишев е издигнат от Инициативен комитет „Заедно за Драганово“ и е подкрепен от ГЕРБ. 
Решаване на водната криза в селото и подобряване състоянието на уличната мрежа са сред неотложните приоритети за решаване в селото, както и реновиране на централната част на населеното място. В бъдещата програма е залегнало и подобряване на медицинските услуги. Една от целите е поне веднъж в седмицата да идва медицински специалист в селото, както и да бъдат осигурени стоматологични услуги. 
Сред приоритетите е изграждане на екопътека до местността „Марков кръст“. Мястото е свързано с историята на селото. Ще е тежка задача, но не е невъзможна. Хората имат желание да го направим и когато успеем, съм убеден, че „ще счупим каръка“ и Драганово ще тръгне напред, сподели инж. Кишев. 
Кандидатът за кмет е заложил немалко предстоящи задачи и в областта на спорта. В Драганово е изграден първият в страната селски стадион с олимпийски размери, затова и целта на инж. Кишев, като бивш спортист е да го възстанови. Заедно със свои приятели и съмишленици, вече дори са започнали с почистването и косенето на района около съоръжението. Идеята на кандидатът за кмет на селото е да увлече все повече млади хора да спортуват и да участват в културния и духовния живот на селото.
Сред приоритетите в програмата са изграждане на зелени пояси около населеното място, обособяване на място за търговска площ, където местните зеленчукопроизводители могат да пласират стоката си, материална подкрепа за всяко семейство с новородени дете с постоянен адрес в селото. 
Програмата ми е отворена и приемам всяко предложение, което ще направи Драганово място за живеене, с което да се гордеем, каза инж. Кишев. 
На представянето на програмата присъства и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев, заедно с кандидатите за общински съветници Добрин Дериджиян, Георги Бижев, Николинка Костова, Георги Колев и Петя Келиванова, която е и местното присъствие в листата. 
Най-важният приоритет за Драганово е водоснабдяването. Това, което сме разработили като проект ще бъде една от най-големите инвестиции, които ще се направят през следващите години. Работата не е лесна, но ако получим вашето доверие, ще я доведем до край, увери присъстващите на срещата инж. Добрев. Кандидатът за кмет на общината запозна хората и с приоритетите, заложени в общинската програма, като отбеляза, че най-важно е да бъде запазена финансовата стабилност на общината. Ще се разшири и пакетът с предоставяните социални услуги, като част от тях ще бъдат насочени именно към възрастните хора.
Инж. Кишев е достоен човек, който може да промени Драганово към по-добро. Знае проблемите на всеки район в селото и познава хората. Още повече, че с нашият кандидат за общински съветник Петя Келиванова са страхотен екип в работата и взаимно се допълват, каза още инж. Добрев. От 1990 г. Драганово не е имало представител в Общинския съвет, затова ви уверявам, че ще работя за селото и няма да ви разочаровам, уверено заяви Петя Келиванова. 
Бъдете настоятелен и половината ви работен ден да бъде в селото, другата половина в Общината. Това е много важно, за да може инж. Добрев да помага още повече на селото ни, пожелаха на инж. Кишев присъстващите драгановчани. 

Инж. Иван Кишев е с №71, а ГЕРБ – с № 7 в интегралната бюлетина. 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


Ключови думи
Драганово Иван Кишев ГЕРБ
Последни
Седмицата
Анкета