Петък, 29 Дек 2023
            
Горна Оряховица Местни избори 2023 Политика

ГЕРБ тръгна към изборите с молитва в храма, открива кампанията довечера с концерт на ансамбъл „Родопа”

  29.09.2023 13:58
ГЕРБ тръгна към изборите с молитва в храма, открива кампанията довечера с концерт на ансамбъл „Родопа”

По традиция екипът на ГЕРБ в Горна Оряховица влиза във всяка кампания с молитва в храма. Отец Николай Колев благослови тази година начинанието и пожела на всички да работят за божия прослава и добруването на горнооряховчани.

Сложихме началото, както всеки път с молба за божията благословия. Молитвата ни е за здраве и добруване на всички горнооряховчани. За нашия екип си пожелавам да е все така енергичен и с ентусиазъм да следва политиките, които сме заложили. Тук са събрани все разумни и мислещи хора. Те са се доказали в своите професии, а имаме и много доказани управленци и успешни кметове. Чака ни тежка кампания. Надявам се да е борба на идеи, а не на компромати и лъжи. Каквото и да се случи през този месец, знам, че ние ще следваме своя път, започнат преди 12 години. Доказали сме на горнооряховчани какво можем. Уверяваме, че имаме енергията, устрема и единството, за да продължим да работим за Горна Оряховица и всички населени места в общината. Знам, че не сме направили всичко, което са очаквали нашите избиратели. Но сме на прав път, знаем как да го постигнем и ще работим за това, заяви кандидатът за кмет инж. Добромир Добрев след излизането от храма.

Официалното откриване на кампанията ще е тази вечер в Летния театър от 18 часа. Ще бъдат представени всички кандидати за кметове и общински съветници. След което Фолклорен ансамбъл „Родопа” от Смолян ще представи своя спектакъл „Чан до чана. Песен до песен”.

Каним всички горнооряховчани да се насладят на музиката и танците от Родопите. Едва ли има българин, който остава безучастен, когато засвирят каба гайдите. Елате, за да видите какви майстори са изпълнителите на ФА „Родопа”, канят организаторите.

ГЕРБ е с №7 в бюлетините за избор на общински кмет, кметове в населените места и общински съветници и с №71 в Драганово, където подкрепя независим кандидат.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


Ключови думи
ГЕРБ предизборна кампания Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета