Понеделник, 25 Дек 2023
            
Горна Оряховица Местни избори 2023 Политика

Йордан Байчев и листата на „Продължаваме промяната – Демократична България” влизат в изборите с амбиция за умно и честно управление на община Горна Оряховица

  25.09.2023 16:16
Йордан Байчев и листата на „Продължаваме промяната – Демократична България” влизат в изборите с амбиция за умно и честно управление на община Горна Оряховица

Коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България” регистрира кандидата си кмет на общината, листа с 20 кандидати са съветници и кандидати за кметове в Долна Оряховица и Първомайци.

Областният лидер на ДСБ Йордан Байчев е кандидатът за кмет на Общината, а листата се води от адвокат Николай Илиев, който е общински председател на „Продължаваме промяната”. Съветникът в настоящия Общински съвет Веско Ирибаджаков е кандидат за кмет на Долна Оряховица, а Тодор Сидеров ще се бори за кметство Първомайци.

В листата има много силно технократско присъствие, но в същото време прави впечатление присъствието на две популярни лица от медицинското съсловие. Едно от най-популярните джипита в общината д-р Боряна Тонева е на третото място, а листата се затваря от стоматолога д-р Миглена Харлова. С опит като общински съветници са само Веско Ирибаджаков и Севдалин Кръстев, които са на пето и шесто място.

Община Горна Оряховица може да се управлява умно и честно. Ние от „ПП – ДБ” можем да управляваме умно и честно. Имаме смелостта да преборим статуквото, което управлява от 12 години. Да се изправим срещу всички схеми и нередности. Лично аз вече съм водил и спечелил тази битка срещу същото това статукво. Сега продължавам на по-високо ниво в Община Горна Оряховица и съм напълно убеден, че с този компетентен, целеустремен и смел екип, който е до мен, ще спечелим и тази битка, коментира кандидатът за кмет Йордан Байчев.

След 12 години Общината има нужда от нов тип управление, от нови лица, от нов морал. Хората имат нужда от модерен и приветлив град, с който да се гордеят, допълни Байчев.

Извървяхме дълъг път и минахме през много дебати, за да стигнем до сегашното си единство. Уверени сме, че Йордан Байчев е човекът, който има достатъчно административен опит, знания и е мотивиран за участие в едни нелеки избори. Искаме повишаване ефективността и качеството на работа на Общинския съвет и общинската администрация, които в последните два мандата са незадоволителни. Ще покажем, че нашата коалиция може да предложи решения и може да работи като екип, коментира и водачът на листата Николай Илиев.


Ключови думи
ПП - ДБ Йордан Байчев регистриране на листа Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета