Неделя, 24 Дек 2023
            
Горна Оряховица Местни избори 2023 Политика

Даниел Спасов и „Български възход“ влязоха в надпреварата за местната власт в Горна Оряховица

  24.09.2023 14:03
Даниел Спасов и „Български възход“ влязоха в надпреварата за местната власт в Горна Оряховица

Даниел Спасов е вторият, вписан в регистъра на кандидатите за кметове на Община Горна Оряховица. Кандидатът на ПП „Български възход“ се регистрира в ОИК заедно с листа от 19 души – повечето добре познати на горнооряховската общност с професионалните си успехи, а за първи път и като участници в политическа надпревара.

В нашия екип са хора с добра професионална реализация, които никога не са се занимавали с политика. Това са предимно млади хора, които са останали в Горна Оряховица, въпреки всичките битови неуредици в града ни. Те нямат политически опит, но имат желание да направят нещо, за да видят своя град по-подреден и с повече перспектива за децата им, коментира след регистрацията си кандидатът за кмет Даниел Спасов.

Кандидатът за кмет е и водач на листата. След него са Тони Дамянов и Пламен Статев, които имат свой бизнес, а фирмите им са лидери в своите сектори. Виктор Маринов е енергетик на висока позиция в ЕСО. В листата са още председателката на Литературен клуб „Асен Разцветников“ Галина Москова, един от доайените на таксиметровия бранш в Горна Оряховица – Тодор Дънков, Анелия Димитрова, която се върна след много години в чужбина, за да създаде свой център за разкрасяване в родния си град, брокерът на недвижими имоти Емилия Павлова – т.н. Току-що навършилата 18 години Мадлен Минова вероятно ще бъде и най-младият кандидат за общински съветници на тези избори.

Очакваме сериозна и отговорна кампания, в която всеки ще може свободно да изложи своите идеи. Няма да участваме в кампания с нападки и обиди, защото вярваме, че горнооряховският избирател е достатъчно интелигентен, за да отсее професионализма и моженето от празното говорене, коментира кандидатът за кмет на Общината Даниел Спасов.


Ключови думи
Български възход Даниел Спасов Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета