Събота, 23 Дек 2023
            
Горна Оряховица Спорт

„Локомотив“ се развихри за 10:0 срещу „Ювентус“

  23.09.2023 20:07
„Локомотив“ се развихри за 10:0 срещу „Ювентус“

Шести мач и шеста победа записа горнооряховският „Локомотив“ в новото първенство на Северозападна трета лига. Така „Локо“ води в класирането, като за един мач почти си удвои головия актив.

„Железничарите“ се развихриха срещу „Ювентус“ от Малчика в мач от VII кръг на първенството, който се изигра на стадион „Локомотив“ в Горна Оряховица.

Първото полувреме завърши със „скромното“ 2:0 за домакините. В 14-ата минута Николай Иванов довкара от близо една избита от вратаря топка след удар на Янислав Цачев, а три минути по-късно Георги Колев удвои от дузпа.

След почивката обаче феновете на „Локо“ бяха докарани до екстаз с голово шоу с 8 попадения на любимците им.

Отново Георги Колев направи 3:0 малко след подновяване на играта, а след него Тодор Бакърджиев вдигна на 4:0. Кристиян Дечев, влязъл през второто полувреме, се разписа за 5:0 в 60-та минута.

От 70-та минута насетне „Локо“ започна да отбелязва при почти всяка втора атака. Байдаков вкара два гола в рамките на десет минути. Димитър Костадинов пък направи хет трик в последните десетина минути на срещата и така оформи крайното 10:0.

Основният съперник за първото място „Дунав“ (Лом) също постигна убедителна победа у дома, като се наложи с 4:0 над „Дреновец“.

Също с 4:0 „Академик“ победи „Партизан“ в Свищов, а „Павликени“ успя да измъкне победа като гост на „Ботев II“ с 2:1.

Преди останалите срещи от кръга „Локо“ и „Дунав“ водят в групата с по 18 точки и по-добра голова разлика за горнооряховчани, които са и с мач по-малко.


Ключови думи
Локомотив Ювентус Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета