Петък, 29 Дек 2023
            
Горна Оряховица Местни избори 2023 Политика

ГЕРБ представи обновения отбор, с който ще участва в предстоящото изборно състезание

  29.09.2023 21:50
ГЕРБ представи обновения отбор, с който ще участва в предстоящото изборно състезание

С родопски песни и танци откри предизборната си кампания горнооряховската организация на ГЕРБ. „Излел е Делю Хайдутин“ – песента, която лети в космоса, зазвуча първа. След което артистите от Фолклорен ансамбъл „Родопа“ от Смолян представиха своя спектакъл „Чан до чана. Песен до песен“.

Преди на сцената в Летния театър да излязат атрактивните родопчани, ПП ГЕРБ – Горна Оряховица представи хората, с които ще иска ново доверие на Местните избори на 29 октомври.

Всеки един от кандидатите за кметове в селищата и кандидатите за общински съветници излезе на сцената със свое послание – какво е свършил и какво иска да свърши.

Голяма част от кандидатите на ГЕРБ имат много опит и са доказани управленци. Това се отнася най-вече до кметовете в населените места, които имат зад гърба си по четири-пет, че и повече мандати.

Заедно с много опитните съветници тази година в предизборната надпревара влизат и много млади хора, които правят първите си стъпки в местната политика.

Общото е, че всички са доказали, че са уважавани в своята общност и на своето работно място. Всеки един е професионалист, който има какво да даде на целия екип със знанията си в определена сфера.

Печелившият отбор е воден от силен капитан, който за четвърти път ще иска доверието на горнооряховчани. Инж. Добромир Добрев се обърна към хората в Летния театър само с няколко изречения: „Вие ни познавате. Можете да се доверите на тези хора, които вече са успели да се докажат в своите си сфери. Показахме, че можем да работим, че имаме визия и стратегия за Горна Оряховица. Имаме желанието и енергията да продължим, за да завършим започнатото“, обобщи кандидатът за кмет и водач на листа.

Екипът получи и специална подкрепа от народния представител Димитър Николов. „Много са нумерологичните тълкувания на №7, с който се явява ГЕРБ на тези избори. Сред всички тях аз имам едно свое – седем пъти сме се явявали на избори с Добромир Добрев и винаги сме печелили. В Горна Оряховица много добре се вижда колко успешна е формулата на автентичното дясно с ГЕРБ и СДС. Уверен съм в успеха на 29 октомври“, каза депутатът.

ГЕРБ е с №7 на тези избори, а в Драганово подкрепя независимия Иван Кишев с №71.

Пълната листа на ГЕРБ

101. Добромир Стойков Добрев

102. Добрин Серопе Дериджиян

103. Петър Алексиев Гайдаров

104. Деница Петрова Цветанова

105. Борислав Генчев Генчев

106. Георги Недев Бижев

107. Савадор Стефанов Ганчев

108. Даниел Георгиев Костадинов

109. Калина Любчева Иванова

110. Григор Илиев Минков

111. Николай Стефанов Георгиев

112. Ангел Станев Колев

113. Мирослава Иванова Георгиева

114. Иван Димитров Генов

115. Данаил Драгомиров Ангелов

116. Георги Христов Колев

117. Йордан Петров Чонов

118. Атанас Жонев Михайлов

119. Данаил Георгиев Кабакчиев

120. Зарка Владимирова Николова

121. Мирослава Миткова Драгийчева-Радонова

122. Ангел Минчев Минчев

123. Петя Руменова Келиванова

124. Полина Георгиева Сидерова

125. Цветан Кирилов Цветков

126. Кристиян Димитров Гърбучков

127. Николинка Парашкевова Костова

128. Марин Ангелов Байчев

129. Добромира Петкова Енчева

Партията издига и кандидати за кметове във всички селища, където ще има избори, като само в Драганово подкрепя независим кандидат. Силните фигури на ГЕРБ по места са отново в първите редици - Ясен Янков за Първомайци, Марин Тодоранов в Поликраище, Маринчо Маринов в Горски долен Тръмбеш, Владимир Илиев в Янтра, Йордан Петров във Върбица, Ивелина Георгиева в Крушето и Венета Василева в Правда, която дори си няма конкурент на тези избори. Ново лице ще се бори за ГЕРБ в Долна Оряховица и това е Атанас Минков. В Драганово се подкрепя Иван Кишев. Нов е и кандидатът за Писарево Иван Иванов. За Стрелец кандидат е сегашният кметски наместник Христо Дряновски. В Паисий, където също нямаше избори досега, е издигнат Тодор Георгиев.

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


Ключови думи
ГЕРБ откриване Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета