Неделя, 07 Яну 2024
            
Горна Оряховица Спорт

„Локо“ направи 6:0 с „Павликени“ и вече е едноличен лидер в класирането

  07.10.2023 20:28
„Локо“ направи 6:0 с „Павликени“ и вече е едноличен лидер в класирането

„Локомотив“ вкара 6 гола на гостуващия „Павликени“ в областното дерби от IX кръг на Северозападна трета лига. В същото време основният опонент за първото място в класирането – „Дунав“ (Лом), не успя да се възползва от домакинството и завърши наравно 0:0 със „Севлиево“.

Така че „Локомотив“ води еднолично във временното класиране с 24 точки от 8 изиграни мача. „Дунав“ изостава на 3 точки, а има един мач повече.

Клубното ръководство на „Локомотив“ поиска срещата с „Павликени“ да се играе на осветление и Зоналният съвет на БФС разреши да започне с два часа по-късно от останалите. „Локомотивци“ наистина зарадваха феновете с игра, която не остави съмнение за превъзходството им, подпечатано с 6 гола.

Тодор Бакърджиев откри резултата в 35-та минута. Пет минути по-късно Кристиян Райчев удвои преднината след центриране на Христо Марков.

В 45-та минута и самият Христо Марков се разписа. Следващият гол падна чак в 70-та минута и негов автор беше Георги Колев. Красен Трифонов направи резултата 5:0 няколко минути по-късно. И отново Колев оформи крайното 6:0, изпълнявайки точно дузпа, отсъдена в последните минути на срещата.

В същото време „Дунав“ (Лом) и „Севлиево“ завършиха 0:0. Изненадата на кръга е, че добре започналият дублиращ отбор на Етър“ загуби от „Боруна“ (Царева ливада) с 2:3

„Левски 2007“ (Левски) се наложи над „Ювентус 95“ (Малчика) с 4:2, „Академик“ (Свищов) записа класика 3:0 над „Дреновец“, а  „Локомотив“ (Мездра) трудно победи „Янтра“ (Полски Тръмбеш) с 3:2. Остава да играят „Вихър“ и „Партизан“. Но и без този мач челото е ясно и водач е горнооряховският „Локомотив“, който единствено остава само с победи от всичките си мачове.


Ключови думи
Локомотив Горна Оряховица Северозападна трета лига
Последни
Седмицата
Анкета