Събота, 06 Яну 2024
            
Горна Оряховица Местни избори 2023 Политика

Устройване на битака, модернизиране на пазара и покриване на дерето, предвижда програмата на Николай Рашков

  07.10.2023 14:19
Устройване на битака, модернизиране на пазара и покриване на дерето, предвижда програмата на Николай Рашков

Пазарите, тържищата и битаците са били ядро на икономиката по нашите земи от стотици години. Днес са все така важно място за покупка на фермерски продукти, разходка, среща с приятели.

Това коментира в петък кандидатът за кмет Николай Рашков при срещите с производители, продавачи и купувачи на горнооряховския пазар.

Устройване на място за петъчния битак, модернизирането на пазара и създаването на хармоничен вид на търговските площи, осигуряване на чистота и удобство за всички – това е една от задачите в програмата на Николай Рашков.

Покриване на дерето на бул. „Македония“ – от страната на пазара, както и от страна на Халите, полицията и хлебозавода, и създаването на нови 400 безплатни паркоместа, предвижда планът на Рашков, с направени резчети.

По думите му са недопустими настоящите условия и това, което се случва всяка седмица на битака и на което са подложени, както живущите в района, така и самите търговци.

„За да заживеем в модерен и устроен град, подкрепете мен и екипа ми от листата с кандидати за общински съветници – с номер 16 бюлетината“, призова Николай Рашков.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


Ключови думи
николай Рашков Местни избори Горна Оряховица пазар
Последни
Седмицата
Анкета