Вторник, 22 Авг 2023
            
Горна Оряховица Други

Спират автомобилното движение в център на Горна Оряховица заради шествието на 24 май

  23.05.2023 14:18
Спират автомобилното движение в център на Горна Оряховица заради шествието на 24 май

Във връзка с провеждане на празничното шествие от 09.30 ч. до приключването му ще бъде спряно движението на автомобили по ул. „Цар Освободител” в участъка й от ул. „19 февруари” до кръстовището с ул. „Св. Княз Борис І” (Пощата). Движението ще бъде ограничено и по следните маршрути: ул. „Георги Измирлиев” от кръстовището й с ул. „Ангел Кънчев” до кръстовището с ул. „Цар Освободител” (НЧ „Напредък - 1869”), по ул. „Иван Вазов” от кръстовището й с ул. „Янко Боянов” до пл. „Георги Измирлиев” и по ул. „Св. Княз Борис I“ от пл. „Георги Измирлиев“ до кръстовището й с ул. „Елена Грънчарова“.

Вечерта от 18.00 ч. е празничното дефиле на абитуриентите от горнооряховските училища. Тази година зрелостниците ще преминат по червения килим в две вечери – на 24 и 25 май.

Заради празничното дефиле отново се налага временна организация на движението в централната градска част. Движението на моторни превозни средства ще бъде спряно от 17.00 ч. по ул. „Цар Освободител” в участъка от ул. „19 февруари“ до кръстовището с ул. „Св. Княз Борис І“ (Пощата); по ул. „Георги Измирлиев“ – от кръстовището й с ул. „Ангел Кънчев“ до кръстовището с ул. „Цар Освободител“; по ул. „Иван Вазов“ в участъка от кръстовището й с ул. „Янко Боянов“ и ул. „Патриарх Евтимий“ до пл. „Георги Измирлиев“ и по ул. „Св. Княз Борис I“ от пл. „Георги Измирлиев“ до кръстовището й с ул. „Елена Грънчарова“.

Движението ще бъде възстановено след приключване на празничното дефиле на абитуриентите.

 


Ключови думи
24 май шествие Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати