Събота, 05 Авг 2023
            
Горна Оряховица Други

С голям концерт на училищните таланти празнува СУ „Вичо Грънчаров”

  05.05.2023 12:01
С голям концерт на училищните таланти празнува СУ „Вичо Грънчаров”

Празничните прояви в СУ „Вичо Грънчаров”, посветени на патрона на училището, стигнаха своята кулминация с голям концерт, в който се включиха част от училищните таланти.

Поздрав към ученици, учители и всички подкрепящи училището родители и приятели отправи директорът Нели Атанасова. С поздравителни адреси уважиха празника кметът инж. Добромир Добрев и народният представител Димитър Николов, а виртуален поздрав изпрати и народната певица Лидия Ангелова – бивш възпитаник на СУ „Вичо Грънчаров”. Тя се включи онлайн по време на концерта и заедно с дуетната си половинка Бисера поздрави с песен новото поколение на училището. Сред гостите бяха и заместник кметовете Григор Минков и Деница Коева, която е и председател на Обществения съвет към училището.

След кратката церемония за поздрави и изпращане на знамето на СУ „Вичо Грънчаров”, сцената в Зала 1 на Общината бе предоставена на талантите – възпитаници на училището, както и на гости от школите в града. Децата танцуваха, пяха, свириха и рецитираха на български и испански език, подкрепяни от ентусиазираната публика в залата.


Ключови думи
СУ Вичо Грънчаров празник
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати