Понеделник, 27 Фев 2023
            
Горна Оряховица Спорт

„Локо 2” надигра „Изгрев” в Царевец, но загуби с гол в 90-тата минута

  28.11.2022 16:22
„Локо 2” надигра „Изгрев” в Царевец, но загуби с гол в 90-тата минута

Юношите на „Локомотив”, които се подвизават с дублиращия отбор на клуба в Елитната областна група, загубиха последния си мач от есенното първенство в Царевец, въпреки че стояха по-добре от съперника си, особено през втората част.

Първата част на двубоя беше равностойна с леко предимство на „Локомотив”. Гостите създадоха, но и изпуснаха няколко голови ситуации. Докато домакините поведоха в резултата с 1:0, реализирайки единствената си ситуация от корнер.

През второто полувреме „локомотивци” вдигнаха темпото на игра. Набързо изработиха няколко контраатаки като принудиха домакините да се бранят. Отново нападателите пропиляха няколко голови ситуации. Кристиан Дечев вкара фантастичен гол директно от корнер и изравни резултата за 1:1 и завърза интригата в двубоя. Доста ситуации създадохме и тотално надигравахме домакините, но липсата на късмет в двубоя в 90-тата минута, отново от статична ситуация, допуснахме нелепо да ни отбележат гол за крайното 2:1.  След срещата ръководството и феновете на домакините аплодираха младите ни надежди и пожелаха успех в развитието им, обобщава треньорът Илия Пендов.

Състав на „Локомотив”: Цветомир Иванов, Данаил Петков, Красимир Йорданов, Даниел Ангелчев, Кристиан Тодоров, Ангел Паунов, Бисер Алексиев, Кристиян Дечев, Ангел Паунов, Цветомир Йорданов, Борислав Бъчваров, Мартин Господинов. В игра влязоха Лъчезар Маринов, Цветелин Табаков, Веселин Моллов.

В крайното есенно класиране „Локомотив” е на седмо място от десет отбора с четири победи и пет загуби.


Ключови думи
Локомотив Елитна областна група
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати