Вторник, 21 Фев 2023
            
Горна Оряховица Спорт

Хандбалният „Локомотив” се върна с победа в родното първенство, влиза в сгъстен график от отложени срещи

  22.11.2022 15:43
Хандбалният „Локомотив” се върна с победа в родното първенство, влиза в сгъстен график от отложени срещи

След дълга пауза заради участието си в евротурнирите „Локомотив” се върна с победа в родното първенство. В спортната зала на Ловеч „железничарите“ надиграха „Осъм“ с 30:21 (17:10) в среща от седмия кръг от есенния дял на шампионата. Още в самото начало на срещата „локомотивци“ поеха инициативата и до края бяха водещия отбор. Не дадоха шанс на домакините за обрат и постигнаха нова победа в актива си.

Така горнооряховските хандбалисти продължават с пълен актив от 8 точки и заемат второто място в класирането на 4 точки зад „Шумен-61“, който също е без грешка в шампионата досега. Заради участието си в евротурнирите „железничарите” имат три отложени срещи.

На 27 ноември временните водачи в класирането ще излязат на терена на ДКС „В. Левски“ (В. Търново) в директен сблъсък за лидерската позиция в отложен двубой от третия кръг. На 10 декември „Локо” ще гостува във Варна на „Спартак” отново в отложена среща от 5 кръг. Още не е насрочен отложеният мач с „Чардафон”. Междувременно „Локо” се включва и в турнира за Купата на България и ще играе отново с „Осъм” на 3 декември.

„Локо”: Георги Маринов, Любослав Димитров, Тодор Калчев, Петър Николов, Емилиян Синигеров, Георги Стоянов, Георги Кръстев, Божидар Симеонов, Иван Петков, Веселин Чакмаков, Мартин Тодоров.

 


Ключови думи
хандбал Локомотив
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати