Сряда, 25 Яну 2023
            
Горна Оряховица Спорт

Горнооряховският „Локомотив“ спечели дербито с адашите от Мездра и завърза интригата в Северозападна трета лига

  26.10.2022 19:49
Горнооряховският „Локомотив“ спечели дербито с адашите от Мездра и завърза интригата в Северозападна трета лига

„Локомотив“ (Горна Оряховица) спечели с 1:0 железничарското дерби в Северозападна трета лига. Навръх Димитровден „Локомотивите“ от Горна Оряховица и Мездра се сблъскаха в отложена среща от V кръг на първенството. Ивайло Тодоров осигури победата на домакините в 60-ата минута. Той беше най-съобразителен след хубаво изпълнен наказателен удар от Явор Генчев и разбъркване пред вратата на гостите. 

Победата на горнооряховските „локомотивци“ можеше да бъде и по-изразителна. Димитър Байдаков, Георги Колев и Янислав Цачев имаха добри възможности, но в крайна сметка голът остана само един. 

С този резултат интригата в групата се връща и то доста заплетена. Вече четири отбора спорят за първите места и сред тях се намеси и горнооряховският „Локомотив“.

„Бдин“ остава начело с преднина от 3 точки преди втория. Преследвачите –  „Локомотив“ (Мездра), „Вихър“ (Славяново) и „Локо“ (ГО) са само на по една точка един от друг.

„Локо“ започна с Иван Христов, Кристиян Райчев, Ивайло Тодоров, Али Ахмед, Ивайло Велчев, Александър Узунов, Николай Иванов, Явор Генчев, Янислав Цачев, Георги Колев, Димитър Байдаков.

Резерви: Зехнур Чаушев, Милен Савов, Станимир Андреев, Стефан Иванов, Тодор Бакърджиев, Даниел-Виктор Кънчев, Красен Трифонов.

В събота „Локо“ гостува на „Павликени“. Домакините в двубоя са на шесто място във временното класиране, изоставайки с 6 точки от горнооряховчани.

 


Ключови думи
Локомотив Мездра Горна Оряховица
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати