Събота, 21 Яну 2023
            
Горна Оряховица Спорт

„Локо“ победи новака „Боруна“ с 4:0

  22.10.2022 20:25
„Локо“ победи новака „Боруна“ с 4:0

„Локомотив“ спечели домакинството си на новака в Северозападна трета лига „Боруна“ от Царева ливада с 4:0. Резултатът изглежда внушителен, но е пестелив с оглед на показаното от двата отбора.

Домакините вкараха по два гола през двете части. Откри Димитър Байдаков в 18-та минута, а още в следващата атака Георги Колев удвои преднината на „локомотивци“. До края на полувремето други голове не паднаха. В началото на втората част отново Колев направи 3:0, а в 72-та минута Тодор Бакърджиев оформи крайния резултат с ефектен гол, разстрелвайки вратаря на „Боруна“ с удар от извън наказателното поле.

„Локомотив“ започна с Ивайло Стефанов, Станимир Андреев, Ивайло Тодоров, Стефан Иванов, Ивайло Велчев, Александър Узунов, Янислав Цачев, Николай Иванов, Даниел-Виктор Кънчев, Георги Колев, Димитър Байдаков. В групата за мача бяха още Иван Христов, Милен Савов, Али Ахмед, Джихат Кямил, Красен Трифонов, Кристиян Райчев и Тодор Бакърджиев.

В този кръг лидерите в групата защитиха позиции, само „Вихър“ не успя да постигне нещо повече от равенство в Севлиево. „Бдин“ победи „Партизан“ и отново дръпна с 3 точки напред. Втори е „Локомотив“ (Мездра), а горнооряховският „Локомотив“ е на четвърто място с три точки аванс пред петия.

На 26 октомври предстои дерби в групата между двата „локомотива“ от Мездра и Горна Оряховица. Срещата е отложена от петия кръг, когато горнооряховските железничари подсилиха „Тера трак“ в Европейската шампионска лига по мини футбол. В момента разликата между двата отбора е 5 точки, а „Локомотив“ от Мездра е единственият отбор в групата, освен „Бдин“, само с победи и една загуба. Мачът е на стадион „Локомотив“ в Горна Оряховица от 16 часа.


Ключови думи
Локомотив Боруна Царева ливада
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати