Сряда, 25 Яну 2023
            
Горна Оряховица Спорт

Стадион „Локомотив” приема железничарското дерби на Северозападна трета лига

  26.10.2022 10:12
Стадион „Локомотив” приема железничарското дерби на Северозападна трета лига

Двата „Локомотива”, които се борят за челните позиции в Северозападна трета лига ще се сблъскат днес в Горна Оряховица в отложен мач от V кръг. Дербито ще е от 16 часа на стадион „Локомотив”. Домакините се опитаха да преместят срещата в по-късен час и да се играе на осветление, за да могат повече фенове да дойдат на стадиона, но гостите от Мездра не се съгласиха.

„Локомотив” от Мездра идва със самочувствието на претендент за първото място. Отборът е с десет победи от 11 мача и само една загуба. Ако успее да победи днес, ще се изравни с водача „Бдин”. Ако обаче домакините продължат доброто си представя от последните кръгове и вземат трите точки, ще се приближат само на точка до третото място и ще завържат още повече интригата в челото.

Елате да подкрепите отбора в този толкова важен мач, призовават от горнооряховския „Локомотив”. Входът за мача е 4 лева, а за пенсионери и ученици над 12 г. е 3 лв.

В групата за мача са Иван Христов, Зехнур Чаушев, Ивайло Тодоров, Стефан Иванов, Али Ахмед, Ивайло Велчев, Александър Узунов, Милен Савов, Кристиян Райчев, Красен Трифонов, Николай Иванов, Даниел-Виктор Кънчев, Явор Генчев, Тодор Бакърджиев, Георги Колев, Янислав Цачев, Станимир Андреев.


Ключови думи
Локомотив Мездра
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати