Понеделник, 05 Дек 2022
            
Велико Търново Други

СУ „Емилиян Станев“ посреща новата учебна година с обновен сайт

  05.09.2022 15:14
СУ „Емилиян Станев“ посреща новата учебна година с обновен сайт

С напълно обновен и много модерен сайт започва новата учебна година СУ „Емилиян Станев“ във Велико Търново. Интернет страницата е разработена от управителя на компания „Евинат“ ООД Пламен Арнаудов. Дизайнът и цветовете обаче са решение на учениците от паралелката по графичен дизайн, които поддържат и инстаграм профила на училището.

Освен че е с по-модерна визия, сайтът е адаптиран за всички видове екрани, може да се ползва и от мобилни телефони. Съдържанието му е така структурирано, че навигацията в менюто да е лесна. „Живеем във все по-забързано ежедневие и ако една интернет страница е тромава или пък изисква от теб да се луташ, да кликваш по няколко пъти, за да стигнеш до търсената информация, значи тя не е добра. Затова, когато започнах да правя сайта, с ръководството търсихме точно това - менюто да е достъпно и информацията да се вижда бързо“, коментира Пламен Арнаудов.

Цялата информация от досегашния сайт вече е прехвърлена в новия. В него има отделна секция за родителите, както и пространство, предназначено за учениците. Сайтът предлага много снимки, виртуална разходка, има секция за новини, за истории за учители и ученици, информация за проекти и отличия. За приема на гимназията е отредено специално пространство.

Учителят в гимназията Владимир Андреев, който е автор на досегашния сайт, ще бъде основен администратор. Но сайтът е направен с различни нива на достъп, което ще даде възможност и на учениците да поддържат определени страници в него.


Ключови думи
СУ Емилиян Станев
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати