Неделя, 04 Дек 2022
            
Горна Оряховица Спорт

Футболен празник направиха „Росица” и „Локомотив” в Поликраище за бенефиса на Николай Куцаров

  04.09.2022 20:36
Футболен празник направиха „Росица” и „Локомотив” в Поликраище за бенефиса на Николай Куцаров

„Росица” (Поликраище) и „Локомотив” (Горна Оряховица) организираха истински спортен празник, за да изпратят един футболист, останал в историята и на двата клуба. Бенифисът на Николай Куцаров бе уважен от много звезди на местния футбол, както и от приятели на Куцаров и на играта.

Един срещу друг на терена в Поликраище застанаха отборите на „Росица” и ветерани на „Локо”. Гостите бяха водени от Иван Генов, под чието ръководство Куцаров става бронзов медалист от Републиканското ученическо първенство с отбора на ТЕТ „Ломоносов”. На терена излязоха Георги Донев, Петьо Ламбов, Марин Байчев, Георги Бижев, Даниел Захариев, Димитър Балабанов, Миро Гавазов, Даниел Куцаров, Йордан Петров, Александър Алексиев, Ивайло Цанев, Недко Недев, Цецо Илиев, Андон Андонов, Иван Кочев.

Самият Куцаров изигра по едно полувреме за двата отбора и се разписа и за двата. Редовното време завърши 2:2, а и дузпите не можаха да излъчат победител, след като и двата тима направиха по един пропуск.

Секретарят на ЗС на БФС Игор Бакьов връчи почетен плакет на Николай Куцаров. Плакет от името на Община Горна Оряховица подари и общинският съветник и председател на Комисията по спорта Георги Бижев.

Много гости, музика и весело настроение допълниха празничния дух на събитието.

Николай Куцаров е роден през 1978 г. в Горна Оряховица. Първите си стъпки на футболния терен прави на деветгодишна възраст в отбора на ,,Росица”. В горнооряховския клуб е привлечен от треньора на подготвителната група Васил Парцалев. В следващите години преминава през всички възрастови групи на школата, а през 1995 е повикан в мъжкия отбор. Средното си образование завършва в ТЕТ ,,М. В. Ломоносов‘‘ в Г. Оряховица, като през 1997 г. става бронзов медалист от Републиканското ученическо първенство. В периода 1994-1996 г. е част от юношеския национален отбор на България 16-18 г. Играл е за ,,Вихър” (Добри дял), а кариерата си завършва в отбора на ,,Росица” (Поликраище).


Ключови думи
Николай Куцаров Росица Поликраище Локомотив
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати