Понеделник, 07 Nov 2022
            
Горна Оряховица Спорт

„Локомотив” пусна жалба срещу съдийството на мача с „Академик”

  08.08.2022 15:01
„Локомотив” пусна жалба срещу съдийството на мача с „Академик”

ОФК „Локомотив” пусна жалба срещу съдийството на първия мач от първенството срещу „Академик” (Свищов). Съдиите се превърнаха в главни действащи лица по време на мача, като действията им бяха предимно в ущърб на домакините с отсъдени спорни фал и дузпа за гостите от Свищов и непризнати голове на черно-белите. „Локомотив” доказва своите претенции с видеоматериал, който придружава жалбата до Зоналния съвет на БФС във Велико Търново, който администрира първенството на Северозападна трета лига.

Съдийската бригада за мача: главен съдия Петър Георгиев Кузев от Габрово, асистенти Димитър Радославов Върбанов и Севастиян Пламенов Чавдаров, също от Габрово. 4-ти съдия Станимир Венциславов Кознички от Велико Търново и делегат/наблюдател Георги Трендафилов – Габрово.

„След обстоен анализ на ръководството и треньорския щаб единодушно смятаме за недопустимо случилото се и остро осъждаме съдийските решения и целенасоченото порязване с грешни отсъждания.

Надяваме се и вярваме, че БФС В. Търново ще вземе под внимание нашата жалба (придружена с видео отрязъци на осъжданията) и ще има наказания за провинилите се.

„Локомотив” е клуб с 90-годишна традиция, многобройни фенове и богата история. Пожелаваме успех на всички отбори и призоваваме за честна игра и истински футбол. На терена главно действащи лица да са футболистите, а не съдиите”, се казва в жалбата.

 


Ключови думи
Локомотив жалба ЗС на БФС
Последни
Седмицата
Анкета
Спазвате ли трите Д - дистанция, дезинфекция, дисциплина?

Резултати